TEST: Odaberite ciglu u željenoj nijansi i otkrijte duboku poruku koju vam mudri starješina prenosi za vaša buduća nastojanja.

TEST: Odaberite ciglu u željenoj nijansi i otkrijte duboku poruku koju vam mudri starješina prenosi za vaša buduća nastojanja.

TEST: Odaberite ciglu u željenoj nijansi i otkrijte duboku poruku koju vam mudri starješina prenosi za vaša buduća nastojanja.

Moguće je vratiti pamćenje i riješiti se demencije za 3 sedmice!
Sretna torba koju ste odabrali zahtijeva neko vrijeme da otkrije svoj sadržaj. Duboko u svojoj podsvijesti gajite brojne težnje koje obuhvaćaju različite aspekte života. Postavlja se pitanje hoće li se svaka od ovih ambicija ostvariti ili neke treba privremeno ostaviti po strani? Usmjerite svoju energiju prema najvećem prioritetu na vašem popisu, jer kad ga jednom postignete, steći ćete snagu i odlučnost potrebne za očitovanje preostalih želja.

Žuta boja

Ako je vaša sreća povezana s materijalnim blagostanjem, tada bi vam dar koji rješava vaše financijske probleme mogao donijeti neizmjernu radost. Možda ste opterećeni novčanim problemima ili žudite za većom svotom koja bi vam omogućila da se otisnete na odmor iz snova ili kupite nešto malo ekstravagantnije. Dobra je vijest da se ove godine nećete susresti s financijskim poteškoćama, a zapravo bi vas već prvi mjesec mogao iznenaditi neočekivanim dobitkom.

Ljubičasta

Trenutno imate skroman pogled i nemate pretjerana iščekivanja. Ipak, u bliskoj budućnosti čeka vas neobično i lijepo iznenađenje. Davno zaboravljene želje će se ispuniti, ponovno oživjevši vjeru u svjetliju budućnost. Još jednom ćete se naći uronjeni u snove.

Ružičasta

Prema mudrom starješini, vaša torbica sadrži ključ sreće i ljubavi. Očekujte divne događaje na horizontu koji će revolucionarizirati vaše postojanje. U nadolazećoj ćete godini lebdjeti na krilima ljubavi, u savršenom skladu s duboko ukorijenjenom željom koja se uzburkala u vama dok ste gledali u ilustraciju – istinskom željom da i dajete i primate iskrenu ljubav.

naranča

Torba koju ste odabrali je sretna, ali joj je potrebno neko vrijeme da otkrije svoj sadržaj. Duboko u svojoj podsvijesti, formulirali ste brojne težnje koje obuhvaćaju različite aspekte života. Razmišljate hoće li se svaka od ovih ambicija ostvariti ili je od nekih potrebno privremeno odustati. Usmjerite svoju energiju prema najvećem prioritetu na vašem popisu, jer kad ga jednom postignete, steći ćete snagu i odlučnost potrebne za očitovanje preostalih želja.

Plava

Ako ste se nedavno bavili neriješenim obiteljskim problemima koji su vam oduzimali vrijeme i energiju, možda ćete sada podsvjesno nastojati unijeti red i sklad u sve aspekte svog života. Ta želja da se usredotočite na sebe i svoje potrebe savršeno je valjana i ne treba je skrivati. Budite sigurni, sreća će vam biti naklonjena tokom ovog perioda,