Ovdje žive ALEKSANDAR VUČIĆ I PRVA DAMA: Tamara otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto?! (FOTO)

Ovdje žive ALEKSANDAR VUČIĆ I PRVA DAMA: Tamara otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto?! (FOTO)

Opće je poznato da supruga predsjednika Tamara Vučić svoj privatni život čuva u tajnosti. O njoj je dostupno malo podataka. Ona ima 42 godine i u braku je s Aleksandrom Vučićem od 2013. godine, a 2017. dobili su sina Vukana.

Srpski mediji navode da je u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije angažiran od 2010. godine, a aktivan je iu humanitarnom radu te posjećuje veliki broj humanitarnih događanja.

Tijekom ranog razdoblja nakon što je njezin suprug preuzeo svoj prvi mandat, držala se umjereno diskretno; no s godinama će njezin angažman u srpskim društvenim krugovima sve više rasti.

Par je 2014. godine prošao kroz veliki tragični incident kada su tri dana prije planiranog porođaja izgubili bebu na vrlo bolan način, o čemu je prva dama Srbije javno govorila u izjavi.

Dom Tamare Vučić prožet je toplinom i ljubavlju u svakom centimetru, stvarajući pravu oazu u čijem je središtu njen sin Vukan. Obiteljska kuća je velika i svijetla, au ambijentu prevladavaju svijetli tonovi. Povremeni djelić njezinog dragog prostora na njezinom privatnom Instagram računu s ponosom navodi da ona upravlja njegovim poslovanjem.

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, ona daje obilazak luksuzne dnevne sobe, pažljivo stilizirane s nizom bijelog namještaja, stilskim dekorom i blagim cvjetnim dodirom. Dom Tamare Vučić odiše samo profinjenošću i respektabilnošću koja savršeno pristaje uz gracioznost koju ona utjelovljuje kao prva dama.

Kuhinja je u bijelim nijansama, prostor u kojem često uživa u dragocjenim trenucima sa sinom. Tijekom praznika, dom prve dame i predsjednika Srbije pretvaraju se u okruženje sa svojom prepoznatljivom atmosferom: dok oni rade na stvaranju zaista čarobnog iskustva za svog sina.

 

 

 

 

Obavezno zabilježite sljedeće dvije varijante i odaberite jednu prema situaciji. Najpopularniji začini u svijetu su češnjak. Neophodan u talijanskim jelima kroz jednostavne recepte poput pesta do umaka od rajčice. Također je važno u kineskoj kuhinji za pržene krumpiriće plus recepte za rezance i druge pripreme gulaša u Meksiku za koje je potreban češnjak, na primjer, birria.

Sjedinjene Države duboko vole češnjak, u mljevenom, zgnječenom ili u obliku praha. Dok bi se profesionalni kuhar odlučio za svježe nasjeckani češnjak jer je manje mek, ali mirisniji, oni koji nisu previše probirljivi u pogledu njegovog ljutog okusa mogli bi pronaći bolju praktičnu alternativu. Smrznute kockice češnjaka, češnjak u prahu, češnjakova sol i staklenke mljevenog češnjaka lako su upotrebljive bez ikakvog napora u pripremi.

U supermarketima ćete pronaći i granulirani češnjak; sličan je češnjaku u prahu iako to dvoje nije jedan te isti proizvod. Evo što trebate znati o češnjaku u prahu u odnosu na granulirani češnjak. Kako najbolje sačuvati češnjak od kvarenja i zadržati snagu? Što se podrazumijeva pod češnjakom u prahu? Dehidrirani, fino mljeveni je ono što čini češnjak u prahu. Iako su zrna sitna, ovaj ima jači okus od nekih drugih oblika češnjaka.

Ali svježi češnjak je nešto drugo i može se raditi bez ičega. Tamo gdje bi svježi češnjak trebalo narezati ili samljeti, češnjak u prahu ublažava bol. Otvorena boca češnjaka u prahu može trajati godinama pod uvjetom da se čuva na hladnom i suhom mjestu — poput hermetički zatvorene posude u smočnici.