NEKADA imala 338KG i BILA PRAVA KRMAČA, DANAS izgleda kao avion: Pogledajte nevjerovatnu transformaciju ove djevojke

NEKADA imala 338KG i BILA PRAVA KRMAČA, DANAS izgleda kao avion: Pogledajte nevjerovatnu transformaciju ove djevojke

Svakodnevno se svi suočavamo s različitim izazovima, no Kristina je bila pred najvećim. U današnjoj priči vodimo vas do Kristine Phillips koja je danas uzor mnogima, ali je u prošlosti bila poznata po ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog svoje težine.

Podrijetlom iz Mississippija, Christina je nekada bila najteža žena na svijetu, a na nogama joj je svojedobno bilo čak 20 kilograma sala. Nesavladiva izjelica, ova žena konzumirala je iznenađujuće nevjerojatnih pola kilograma hrane dnevno.

Zbog svog stanja nije mogla podnijeti pogled na svoj odraz koji je na kraju zapao u ozbiljne probleme s prehranom. Dvije godine jedva da je bila vani i osjećala svaki svoj korak s nesavladivim osjećajem neposrednog gušenja. Došavši do 338 kg u dvadesetima, Kristina je shvatila koliko je potrebna drastična promjena jer su zdravstveni problemi sve veći.

Njezin put transformacije odvijao se u javnosti, a unatoč mnogim izgledima, uspješno je izgubila rekordnih 260 kg. Kristina je znala reći da se osjeća zatočeno u svom masivnom tijelu. Za sve je krivila majku i bivšeg supruga Zacha koji ne samo da je podržavao naviku brze hrane, već joj je i dopuštao prejedanje. Naposljetku je Christina došla do kritične točke i odlučila je da je vrijeme da potraži liječničku pomoć.

Liječnici su joj rekli da se toliko masnog tkiva može ukloniti samo operacijom, ali su naglasili da će prije zahvata morati smršaviti. Tako je 2014. započela ono što će biti nevjerojatna transformacija, uspješno izgubivši nevjerojatnih 243 kilograma.

Kristinin put mršavljenja i transformacije postao je viralan u cijelom svijetu kada se pojavila u američkom reality showu o ženama koje su imale više od 200 kilograma. Kasnije je rekla producentima serije: “Zarobljena sam u tijelu u kojem ne želim biti.

Kristina je prije desetak godina operirala trbuh; liječnici su tvrdili da je to konačno, ali nije konačno jer je kasnije ponovno morala na operaciju zbog velikih masnih naslaga. Prema pisanju američkih medija, s nogu joj je skinuto 20 kg sala.

Kristina je danas napravila nevjerojatnu promjenu. S 83 kilograma izgubila je dvije trećine nekadašnje težine. Sada sretna majka dvojice sinova, rado objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama.

Tijekom cijele trudnoće uspijevala se suzdržati od prekomjernog debljanja i s ponosom može reći da je trijumfirala nad ostalima. Kristina se bori sa uvijek prisutnim živcima vraćanja na staru težinu; stoga, kada primijeti tih nekoliko kilograma dodanih, odluči prestati jesti na nekoliko dana kako više ne bi bila zarobljena svojom težinom. – priznaje Kristina. Više se bojala da će se ponovno naći zatvorena u svojoj kući i bez ikakve kontrole nad svojim životom.

Dok je bila na putu mršavljenja, njezin tadašnji suprug Zach nije joj bio baš podrška, a beskrajne svađe između njih samo su stvarale dodatnu tjeskobu. “Shvatila sam da je ovo moja bitka i da ne mogu ovisiti o Zaku”, uznemirena je. Kako će vrijeme pokazati, njezina se odluka o razvodu pokazala vrlo pametnom. Naime, nedugo nakon toga pronašla je novog partnera s kojim sada živi vrlo sretno.

Zajedno su izgradili prekrasnu obitelj, odgajajući dva dječaka i pružajući jedno drugom stalnu podršku. Ovako Kristina izgleda danas: Debljina je složen i težak problem koji zahvaća mnoge dimenzije života pojedinca.

Ne treba ga promatrati samo kao kozmetički problem, već kao stanje s dubokim fizičkim i psihičkim učincima. Ljudi koji imaju prekomjernu tjelesnu težinu često razviju niz zdravstvenih problema, poput bolesti srca, dijabetesa tipa 2, visokog krvnog tlaka ili čak problema s dišnim sustavom.