Radim kao konobar u jednom manjem gradu. Ljetos je jednom nedjeljno počela da dolazi jedna djevojka na kafu. Prezgodna ali malo ružnjikava.

Radim kao konobar u jednom manjem gradu. Ljetos je jednom nedjeljno počela da dolazi jedna djevojka na kafu. Prezgodna ali malo ružnjikava.

Uvijek je bila sama i uvijek mi je ostavljala poveći bakšiš. Jednom je došla sa nekim tipom i odmah sam shvatio da je sastanak naslijepo.

On je bio vidno razočaran njenim izgledom i jedva je čekao da ode. Krenuli su i zvali me da naplatim.

U momentu kad dolazim on joj govori:

“Hoćeš da ti dam pare za ovu moju kafu?” “Neka ja ću platiti”, odgovara ona. Toliko mi je bilo žao djevojke. Koje gov*o od čovjeka!”

(Ispovesti.com)

 

ž

Najbolji otac se po pravilu uvek rađa u jednom znaku horoskopa – da li ste i vi među njima?

Astrolozi ističu da određeni znakovi horoskopa imaju posebne osobine koje ih čine izvrsnim očevima. Saznajte koji su to znaci i šta ih čini tako posebnim u ulozi roditelja.

 

Rakovi stavljaju porodicu na prvo mjesto i čine sve što je u njihovoj moći da osiguraju bezbjednost i sreću svoje djece. Njihova emotivnost i intuicija im omogućavaju da na vreme prepoznaju potrebe svoje djece.

Bikovi su pouzdani i ozbiljno shvataju svoje roditeljske obaveze. Poznati su po svojoj strpljivosti i sposobnostima da se potpuno posvete svojoj djeci, pružajući im stabilnost i podršku.

Djevice su odlični organizatori i uvijek čine više nego što je potrebno kako bi osigurali uspjeh svoje dece. Očevi Djevice su odlični učitelji koji podstiču svoje mališane da se razvijaju i napreduju.

 

Jarčevi su prirodni lideri i veliki zaštitnici. Oni su odličan primjer djeci i podstiču ih da budu jaki i odlučni u svim aspektima života.

Ribe imaju duboku vezu sa svojom djecom i uvijek su tu da ih podrže. Njihova kreativnost ih vodi u osmišljavanju novih načina za razonodu i stvaranje dragocenih uspomena sa svojim mališanima.