“SAMO ME NE DIRAJTE!” Milan Milošević zagrmio! “Ponosan bivši konobar, ponosan bivši novinar! Svoj posao RADIM NAJBOLJE”

“SAMO ME NE DIRAJTE!” Milan Milošević zagrmio! “Ponosan bivši konobar, ponosan bivši novinar! Svoj posao RADIM NAJBOLJE”

Popularni voditelj Milan Milošević uživa u svom višemjesečnom odmoru na crnogorskom primorju i sprema se za nove radne pobjede, budući da je najavio svoju prvu autorsku emisiju na Hype televiziji koju svi sa nestrpljenjem očekuju.

Milan svakodnevno objavljuje snimke i fotografije sa odmora, a nerijetko i prokomentariše aktuelnosti i to bez dlake na jeziku kako su njegovi pratioci i gledaoci i navikli.

Ovog puta, Milana je razbjesnilo nešto do te mjere da se oglasio na ovoj društvenoj mreži i poslao jasnu poruku po kojoj se može zaključiti da mu je neko ozbiljno “stao na žulj”.

Milan-MiloševićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Milan Milošević je ponosan bivši konobar, ponosan bivši novinar, preponosan na svoj sadašnji posao koji radim najbolje! Kraj. Tačka! Milan se ne drogira, Milan je svoj čovek! A vama sve najbolje u daljem životu od srca svima! P.S. Samo me ne dirajte!!!! – zagrmio je voditelj.

Foto: Instagram/Printscreen/milanmilosevic_official

Kome je voditelj posvetio ovu jasnu poruku, ostaje da saznamo!