PLAČE ZBOG RASKIDA: Anđela Đuričić se guši u suzama pred kamerom: “Prolazim kroz težak period”

PLAČE ZBOG RASKIDA: Anđela Đuričić se guši u suzama pred kamerom: “Prolazim kroz težak period”

Anđela Đuričić, bivša zadrugarka i voditeljka, snimila je svoj prvi jutjub kako bi ona započela trend da rijaliti zvijezde objavljuju snimke i na taj način u dužoj formi obavještavaju svoje pratioce šta ima novo u njihovim životima.

Ona je zamolila svoje pratioce da joj postavljaju različita pitanja a potom je ona objavila video u kome je objedinila sve odgovore. Anđeli nije bilo lako da odgovora na neka pitanja, što se i vidjelo po izrazu na njenom licu.

Ona je prvo odgovorila na najprostije, ali ujedno i za mnoge najteže pitanje, kako si:
– To je pitanje na koje bih mogla da odgovara danima i mislim da ne bih mogla da dam konačan odgovor. Moje raspoloženje varira iz sata u sat, kao što ste mogli da vidite u Zadruzi. Ništa se nije promenilo. Isto je i napolju, samo što sam sad okružena sa ljudim koje volim. Ok sam. ne mogu da kažem da sam baš najbolje, ali sam ok. Prolazim kroz težak period, kao što sam prolazila proteklih meseci. Samo je sada drugačije jer sam sad napolju pa mogu da krijem kad bi nije najbolje pa se sakrijem iza svog najboljeg izdanja. Eto, dobro sam. na kraju sve prođe – rekla je Anđela.

Zadruga 6Foto: Youtube printscreen/Andjela djuricic

Ona je opet odgovarala na pitanje zašto je raskinula sa Zvezdanom.

– Prosto nekad moraš da doneseš neke odluke u životu koje nisu lake. Tako je došlo nama, meni i Zvezdanu da moramo da donesemo takvu odluku. Nijedan raskid nije lak. Desio se raskid i nama, ne bih preterano pričala na temu raskida. Želim mu sve najbolje u životu – rekla je Anđela.

Zadruga 6Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Wikipedia

Onda se Anđela rasplakala i kroz suze priznala:

– Zbog svega što se desilo u Zadruzi, postala sma jako asocijalna. Bila sma i pre, ali sada posebno – rekla je Anđela