OVO JE PRAVA KUMA ANE ĆURČIĆ: Kačavende nema ni na vidiku, bivša zadrugarka uživa u NOVOM STANU sa najmilijima (FOTO)

OVO JE PRAVA KUMA ANE ĆURČIĆ: Kačavende nema ni na vidiku, bivša zadrugarka uživa u NOVOM STANU sa najmilijima (FOTO)

Drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” Ana Ćurčić danas je održala “lajv” na društvenoj mreži Instagram, zajedno sa drugaricama koje se nisu pojavljivale javno tokom njenog učešća u rijalitiju.

Ana je danas pokazala svoju kumu Milicu i drugaricu Biljanu, a Milene Kačavende nije bilo ni na vidiku.

Foto: Instagram.com

– Kako ste dragi moji, sada ćemo se malo družiti, pričati. Ovo je Bilja, ovo je Milica. Milica je moja kuma, Bilja drugarica dvadesetak godina. Dobro smo – započela je Ana, pa nastavila:

– Moja prva destinacija će biti Severna Makedonija, toliko ljudi nas zove, ne znam gde da se skupimo svi – dodala je Ćurčićeva, a njene drugarice su potvrdile da dolaze u ovu zemlju sa njom.

– Šta ste danas uradile lepo za sebe i druge? Mi smo došle da pružimo podršku našoj Ani u velikom životnom planu i rezu, koji će joj samo doneti dobro i ono što je zaslužila – rekla je Anina kuma Milica.

Foto: Instagram.com

– A gde je ona kuma? – upitala je jedna osoba Anu.

– Kuma je tu – odgovorila je Ana, misleći na Milicu, pa pojasnila neke stvari:

– Deca su dobro, ja sam umorna od selidbe. Tužba se piše, jer je prevelika. Petog krećem da radim u salonu, razmišljam da li menjam lokaciju, spremam se za Jutjub kanal. Jeste nova boja kose. Nov stan je prelep – otkrila je Ćurčićeva.

Foto: Instagram.com

Inače, Milena je tokom svojih obraćanja prozivala upravo ove Anine drugarice, zbog toga što joj tokom trajanja rijalitija nisu pružale podršku javno, već nakon završetka.