U JEKU AFERE ANA NIKOLIĆ OBJAVILA NOVI SNIMAK: Evo koja pjevačica joj je velika PODRŠKA, ne pušta je kroz AGONIJU prođe sama

U JEKU AFERE ANA NIKOLIĆ OBJAVILA NOVI SNIMAK: Evo koja pjevačica joj je velika PODRŠKA, ne pušta je kroz AGONIJU prođe sama

Pjevačica Ana Nikolić nije viđena od kada je u medijima zaratila sa bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, nakon čega je “isplivao” i video u kojem se vidi ona sa ranama na licu. Međutim, povremeno se oglasi na društvenoj mreži Instagram, što je učinila i ovog jutra.

Ana je jutros objavila snimak svoje koleginice koja joj je pružila podršku igrajući uz njenu pjesmu “Konkretno” koju je Nikolićeva snimila sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Riječ je o pevačici Mimi Mercedes, kojoj je pravo ime Milena Janković, koja je objavila snimak sa drugaricom iz Makedonije dok đuska uz Aninu pjesmu. Ovo se, očigledno dopalo Nikolićevoj, koja je objavila snimak koleginice koja ju je na ovaj način i podržala.

Ana je proteklih dana u centru medijiskih pisanja najprie zbog svađe sa Mirkovićem, ali i sa Acom Lukasom. Međutim, mnogo više pažnje je privukao njen sinimak na kojem se vidi pjevačicino lice koje je u ranama zbog čega su se mnoge njene kolege, prijatelji i fanovi dodatno zabrinuli.

– Vidimo se na VMA… Jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina… Ja i droga… Zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru! – poručila je Ana Lukasu na svom Instagram profilu i to je njena posljednja objava nakon čjelokupnog skandala proteklih dana.

kurir.rs