PREKID EMISIJE! Maja Marinković poslala voditelju ŠOK PORUKU – Ivan je brutalno ponizio “Tvoja veza sa Bilalom je KRŠINA”

PREKID EMISIJE! Maja Marinković poslala voditelju ŠOK PORUKU – Ivan je brutalno ponizio “Tvoja veza sa Bilalom je KRŠINA”

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali Ivan Marinković i Dj Tamaris, voditelj Tanasijević je prekinuo tok emisije i pročitao šok poruku koja mu je stigla od Maje Marinković.

Maja je osula paljbu po Ivanu Marinkoviću, a on je uzvratio i udario na Bilala Brajlovića.

Ivan Marinković

– Pisala mi je Maja Marinković koja ima poruku za Ivana: “Ne znam koju potrebu ima Ivan da me proziva kad smo unutra bili korektni. Jako je ružno da se smije i dobacuje dok me neko vrijeđa. prozviao je Bilala i mene, a ispali smo korektni prema njemu. Nije ovo emisija u kojoj će on da se pere, a svi vrlo dobro znamo ko je kakav ispao prema svojim najbližima umjesto da se potencira koliko je Maja partnera imala. Bolje da se pozabavi time kakav je otac, što znači i čovjek i svaka bi riječ bila suvišna. Rekla je Goca kakav je otac kad je rekla koliko viđa dijete” – pročitao je voditelj.

– Majo ja ne znam kako tebe da operem, tvoja veza sa Bilalom je kršina najobičnija iako sam bio prvi koji je podržavao Bilala koji te je kao volio iako mislim da se sprdate sa narodom. Nisam mislio šta će Maja u Sarajevu nego šta će Maja bilo gdje, da je sa Filipom isto bih pitao. Rekao sam ti da se maniš toga, prošla si sito i rešeto sa Carem, Janjušem, Bilalom, mani se. Ja sam rekao Majakita kad sam ponovio riječi gledaoca, a ni ti ni Bilal mene niste baš hvalili, šta očekujete – rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku teksta.