U JEKU SKANDALA ISPLIVALE FOTKE SA NOVIM DEČKOM?! Slavica Ćukteraš sretna i nasmijana u njegovom društvu, evo šta ih je odalo!

U JEKU SKANDALA ISPLIVALE FOTKE SA NOVIM DEČKOM?! Slavica Ćukteraš sretna i nasmijana u njegovom društvu, evo šta ih je odalo!

Slavica Ćukteraš nakon razvoda od bivšeg fudbalera Vlade Avramova nije predstavila nijednog svog partnera javnosti.

Ipak, sada se šuška da je u sretnoj vezi sa poznatim di-džejem iz Novog Sada Vladimirom Acićem.

Naime, Vladimir je na svom Instagram profilu podijelio niz fotografija sa Slavicom. Na prvoj u nizu njih dvoje stoje zagrljeni.

Slavica Ćukteraš
– Da li je to gospođetina? Pitam – glasio je jedan od komentara.

– Jeste – kratko je prokomentarisao Acić.

Zatim je di-džej podijelio Slavicin Insta”stori”, na kojem su ruže, a onda i prisnu fotku na kojoj je nosi u naručju.

Da podsjetimo, javnost je nedavno uzburkala vijest o Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladi Avramovu, kojeg je pjevačica prijavila zbog pretnji, a zatim joj on uzvratio istom merom.

 

Komšije poznate pjevačice progovorile su o njoj i njenom bivšem partneru tada.

– Čitali smo ranije da joj je branio da pjeva, ne znamo da li je to istina, ali sve ovo govori da jeste. Nadam se da će pronaći svoj zasluženi mir, naročito zbog kćerke. Nije mi djelovalo da je nešto muči jer je uvijek nasmijana. Imala je, to znam, zdravstvenih problema. Što zbog glasnih žica, što zbog oka – navela je gospođa i dodala da se divi njenoj hrabrosti.

– Hvala bogu da je istupila i prijavila ga. Nijednoj ženi nije lako da prolazi kroz tako nešto i nadam se da ima podršku kolega, prijatelja i porodice, to je najvažnije uvijek, u svakoj životnoj borbi – zaključila je ona za “Super TV”.

Slavica Ćukteraš, Vladimir Avramov

Blic