UHVAĆENE NA DJELU: Ana Ćurčić i Milena Kačavenda obmanule su javnost? Pometnju izazvala ova informacija

UHVAĆENE NA DJELU: Ana Ćurčić i Milena Kačavenda obmanule su javnost? Pometnju izazvala ova informacija

Drugoplasirana superfinalistkinja “Zadruge 6” Ana Ćurčić, jutros je gostovala u jutarnjem programu, “Novo Vikend Jutro” kod voditeljke Jovane Jeremić, zajedno sa svojim momkom Acom Bulićem.

Tom prilikom pričali su o obnavljanju svoje romanse, njenom učešću u rijalitiju, ali i o bebi za koju smatraju da je živa, a njima je rečeno da je preminula. Sa druge strane, Ana se našla i pred kamerama jedne emisije gdje je govorila o ratu sa kumom Milenom Kačavendom.

Milena KačavendaFoto: Instagram/Printscreen/milenaacademy

Mediji su došli do saznanja da su upravo Ćurčićeva i jedna žena uhvaćene u jednom beogradskom luksuznom naselju u kafiću. Ništa tu ne bi bilo čudno dok se nije posumnjalo da je riječ o Mileni Kačavendi.

Ona je sjedila sa jednom prijateljicom, bez trunke šminke i u nekom, kako bi se reklo, kućnom izdanju i ćaskala, a ono što se na kraju ispostavilo, jeste da nije riječ o Mileni, već potpuno drugoj osobi.

Da li je ovo bila želja medija za sentzacijom ili ne, to nećemo nikada saznati. Jedno je sigurno, njih dve ipak nisu popile zajedničku kafu. Barem ne još uvijek.

Ana ĆurčićFoto: Srbija Danas