“LJUBAV MOG ŽIVOTA” Sloba Radanović razniježio suprugu EMOTIVNOM SCENOM, ona mu javno poručila koliko je luda za njim! (FOTO)

“LJUBAV MOG ŽIVOTA” Sloba Radanović razniježio suprugu EMOTIVNOM SCENOM, ona mu javno poručila koliko je luda za njim! (FOTO)

Pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već neko vrijeme putuju po Srbiji i obilaze razne bazene i velnes centre, pa su tako i sada bili u jednom od njih.

Jelena je pokazala kako uživaju u porodičnoj idili, nakon čega je uslijedila i emotivna izjava ljubavi.

Jelena Radanović
Sloba se najprije u bazenu igrao sa Jeleninim sinovima, te je malom Naumu u jednom trenutku pjevač poslužio i kao odskočna daska.

Nakon igranja, stigao je i mali nasljednik, pored kojeg je Sloba sa osmijehom pozirao, a Jelena je podijelila fotografiju i napisala:

Jelena Radanović
– Ljubav mog života.

Podsjetimo, Sloba Radanović i Jelena rekli obavili su građansko vjenčanje 2020. godine, a potom su se vjenčali i u crkvi.

Svadbu nisu pravili, a pjevač je nedavno otkrio da planiraju da naprave proslavu, koja će više biti kao žurka.

– Želim da okupim sebi drage ljude i ispoštujem tradiciju i običaje. To neće biti klasična svadba, već jedna velika žurka, nisam još ništa do detalja isplanirao. Volim dosta svojih kolega da slušam, ne znam ko bi mi uljepšao taj dan, eto Boško je radio sva naša privatna veselja, šta god da sam slavio i ispuni sve što se traži – kazao je Radanović.

Telegraf