SVADBA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Sve spremno za vjenčanje u najužem krugu porodice – dugo su krili od javnosti

SVADBA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Sve spremno za vjenčanje u najužem krugu porodice – dugo su krili od javnosti

Braća Dejan i David Dragojević, svoju publiku redovno obavještavaju o svim aktuelnostima koje se tiču njihovog života. Ono što su sada odlučili da podijele sa istom, jeste jedan od najljepših povoda koji se ne dešava svaki dan, a riječ je o venčanju.

Prelijep sunčan dan, porodici Dragojević biće još ljepši budući da Dejan i David, udaju sestru Suzanu Dragojević. Kadrovi priprema za pomenuto slavlje, šta su sve to obukli i kako su dekorisali prostor, sada su ugledali svjetlost dana.

Dejan DragojevićFoto: Youtube Printscreen/Dejan Dragojevic

Dejan se odlučio za elegantno ljetnje odijelo, plave boje koje je iskombinovao sa bijelom košuljom. Cijela porodica biće svečano obučena, kako bi svojim stajlinzima uveličali gala proslavu.

Prema svemu sudeći, vjenčanje bi trebalo da bude intimno, u krugu porodice i prijatelja, jer su stolovi postavljeni u dvorištu kuće.

Kada je u pitanju dekoracija, igrali su na “sigurno”. Bijela boja dominira i to u sedefastim nijansama, a pomenuta bjelina, razbijena je nežno roze i zlatnim detaljima. Floralna dekoracija takođe nije izostala, a prema koloritu, uklopila se sa ostatkom ambijenta.

– Moj brat Dejan Dragojević je najvredniji dečko ikada na svetu! – rekla je preponosna i presretna sestra, buduća malda.

O ovoj proslavi za koju je sve spremno, pričaće se naširoko, jer ovoliki trud da sve bude pod kontrolom, zaista će se isplatiti.