EVO KO JE VOLJENKA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U BAZENU: Majka joj je nosila hekler kako bi je branila od kriminalaca!

EVO KO JE VOLJENKA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U BAZENU: Majka joj je nosila hekler kako bi je branila od kriminalaca!

Kao bomba je odjeknula tragična vijest da je bivša učenica “Parova” Voljenka Ilić, pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, u 51. godini života.

Mnogi su je zavoljeli upravo kroz ovaj rijaliti format, te su zatečeni viješću koja je objavljena. O njenom životu se dosta nagađali, a pojedine činjenice bile su kao na filmu. Evo ko je preminula Voljenka.

Voljenka Ilić

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone “Parova”. Ona je također bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pjevačica. Bila je samo sa “opasnim” momcima, a priznala je i da joj je jedina neostvarena želja da ima djecu. Iz tih razloga je i povezivana sa opasnim momcima, ali i sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Kneletom.

– Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponijela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa njom veoma dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sjećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sjedi pored mene i viče dobićeš batine – ispričala je svojevremeno Voljenka.

Voljenka Ilić

(SrbijaDanas)