EVO ŠTA KAŽE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O NOVOJ VODITELJKI ZADRUGE 7: Ovako je reagovala na vijest o proširenju Pinkovog tima

EVO ŠTA KAŽE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O NOVOJ VODITELJKI ZADRUGE 7: Ovako je reagovala na vijest o proširenju Pinkovog tima

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa “Zadruga” koja će nositi naziv “Elita”. Televizija Pink je najavila da će doći do proširenja voditeljskog tima.

Program će u sedmoj sezoni voditi Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Darko Tanasijević, a kao novo lice, pridružiće im se Maša Mihailović.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Ona iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo i sada je spremna da gradi uspješnu televizijsku karijeru.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Dušicu Jakovljević, a ona je podijelila sa njima da se raduje ovom proširenju tima.

Dušica JakovljevićFoto: ATA Images

– Ja sam već Maši poželela dobrodošlicu i drago mi je kad dođe do proširenja i osvežavanja našeg voditeljskog tima. Mi na televiziji Pink fukcionišemo kao jedno, uvek radimo zajedno, pomažemo se i oslanjamo se jedni na druge. Jako mi je drago što imamo još jednu koleginicu i sigurna sam da će se ona jako dobro snaći u voditeljskom poslu. Tako da, Mašo dobro došla – rekla je Dušica ekskluzivno za portal Srbija Danas.