Ana javno zapretila Kačavendi: “Sad je dosta, samo me gledaj!” EVO ŠTA SE DESILO

Ana javno zapretila Kačavendi: “Sad je dosta, samo me gledaj!” EVO ŠTA SE DESILO

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda definitivno su stavile tačku na njihovo prijateljstvo. Ana se trudila da daje diplomatske odgovore u medijima i da zaštiti Milenu u javnosti, ali kada je saznala kakve je sve Kačavenda iznosila laži o njoj, riješila je da prekine svaki kontakt sa njom.

Ana i Milena su se međusobno otpratile sa Instagrama, ali su nastavile da komentarišu jedna drugu u medijima i na društvenim mrežama. Ana je podijelila isječak iz jedne emisije u kojoj je Kačavenda gostovala.

– Policija je došla u “Zadrugu” i nju je izvodila zato što su žene, koje su žrtve nasilja, odlazile i prijavljivale to verbalno zlostavljanje koje je ona doživljavala od njega. To nema nikakve veze sa mnom. Onda su došli da uzmu izjavu, a ona se čak ni tada nije pridružila krivičnom gonjenju – rekla je Milena u dijelu emisije koji je podelila Ana.

Ćurčićeva je uputila Kačavendi i upozorenje:

– Ja kažem ostaću drug, ali sad je dosta. Samo me gledaj – napisala je Ana u opisu videa.

Međutim, Ana se nije tu zaustavila, već je podijelila još jednu objavu:

– Tako malo treba da budeš čovek, ali kad neko laže do te mjere da više ne zna šta priča… Konačno je moj red da kažem mnogo toga – najavila je Ćurčićeva, a ostaje da vidimo šta je to riješila da iznese u javnost.