NIJE BIO POSVEĆEN OTAC: Aca Bulić se slomio pred kamerama zbog postupaka -DA SAMO MOŽE DA SE VRATI VRIJEME

NIJE BIO POSVEĆEN OTAC: Aca Bulić se slomio pred kamerama zbog postupaka -DA SAMO MOŽE DA SE VRATI VRIJEME

Gost jedne televizijske emisije, bio je Aca Bulić, koji je progovorio o svom životu iz malo drugačijeg ugla. Snimanje se obavilo u kancelariji fudbalskog kluba ”Radnički”, na njegovom radnom mjestu.

Aca je govorio o svim segmentima svog života koji je uvijek interesovao publiku koja pomno prati rijaliti “Zadrugu” i sve što se na pomenutu temu zbiva.

– Moj život jeste bio specifičan, autentičan i jedinstven. Ali nisam ja samo to… Lijepe žene, devedesete, moj otac… Evo me sada i u kancelariji FK ”Radnički”! Ja sam veliki ljubitelj fudbala. I to sam ja. Radim sa djecom, kadetima i seniorima, i to je nešto što me ispunjava. Moj otac je bio legenda. Bez obzira kako je on živeo, bio je porodičan čovjek, naučio me je da volim, budem pošten čovjek. To je bila prava filmska priča, bio je ispunjen i lepim i ružnim stvarima, ali sve mi je to doprinelo u životu. Bilo je i negativnih stvari. Gubitak oca, deteta, druga… Život mi je bio kao ringišpil. Ono što ja trenutno učim decu sa kojom radim je da nije lako biti sin poznatog roditelja. Mene su nekako pripremali za takav način života. Sve odluke koje sam donosio bile su promišljene i mislim da sam uspio da iznesem sve ono što treba. Za oca me vežu lijepa sjećanja. Naučio me pravoj ljubavi. Možda ne bih ni znao šta je prava ljubav da nisam imao takvog oca. Prelepe stvari pamtim. Vodio me na utakmice Partizana, usmjerio me ka sportu, i to mi je bilo jako drago – rekao je Aca pa se osvrnuo na svoje očinstvo.

 

 Nisam bio baš posvećen otac… Bili smo razdvojeni. Oni su bili u Londonu, ja u Beogradu. Poslovi su me odveli u drugom pravcu. Mislim da te stvari ne mogu da se kupe, nadomjeste i zbog toga se kajem. To je moj savet svima… Da ljudi što više posvete pažnju svojoj djeci – priznao je Aca, koji da može da vrati vreme, bi rado isto proveo sa decom.