DJEČAK-UBICA PROGOVORIO O “LISTI ZA ODSTREL”! Istražitelji užasnutim riječima koje je izgovorio na saslušanju

DJEČAK-UBICA PROGOVORIO O “LISTI ZA ODSTREL”! Istražitelji užasnutim riječima koje je izgovorio na saslušanju

ječak ubica (13) koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbjeđenja, i teško povrijedio još četvoro djece i nastavnicu istorije, nije se pokajao niti zaplakao za drugarima.

Tokom saslušanja učenika koji je počinio jezivi masakr, roditelji nastradalih učenika skupili su hrabrost i postavila nekoliko pitanja dječaku ubici, koji je putem vidio linka saslušavan iz prostorija psihijatrijske klinike na kojoj je već dva i po mjeseca.

Učenik koji je u školi ubio devetoro svojih vršnjaka, prije jezivog zločina napravio je spisak djece. On je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca, potvrdio da su na njemu bili oni koje je želio “da likvidira”.

– Napravio sam spisak pa sam odustao i odlučio da ubijem sve redom. Ne znam zašto sam odustao, znam da sam pucao ali da nisam vidio krv i da nisam znao da li je neko mrtav – rekao je navodno putem video linka dečak ubica.

Kako smo ranije pisali, on je tek tokom saslušanja koje je bilo u ponedeljak, saznao ko su sve žrtve zločina koji je počinio.

Podsjetimo, trinaestogodišnjak je saslušavan kao svjedok u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca, zbog sumnje da je sina vodio u streljanu i učio ga da puca iako ima svega 13 godina, kao i zbog toga što je oružje za koju je imao dozvolu držao nedovoljno obezbjeđeno, pa je njegov sin lako došao do dva pištolja. Oružje je, podsetimo, kobnog dana uzeo iz sefa za koji je navodno izjavio “da ga je lako otvorio jer je imao tri broja, a dva su bila nameštena već tako da otvaraju sef i da je samo treći zavrtio dva puta”, prenosi Srbijadanas