NAKON STRAVIČNE NEZGODE NA SNIMANJU HITNO PREVEZENA U BOLNICU! Poznata glumica zadobila OZBILJNU POVREDU GLAVE

NAKON STRAVIČNE NEZGODE NA SNIMANJU HITNO PREVEZENA U BOLNICU! Poznata glumica zadobila OZBILJNU POVREDU GLAVE

Da nezgode i nesreće na snimanju nisu retkost, pokazuju primeri domaćih i stranih ličnosti iz svijeta filma, koji su se nažalost susretali s tim, a neke su čak imale i smrtni ishod.

Tako je, na primjer, poznati glumac Bogdan Diklić teško se povredio na snimanju filma „Turneja“ nedaleko od Prijedora, kada je ispalio rafal iz “kalašnjikova” i jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u lijevo oko. Reditelj Dragan Kresoja je poginuo 6. novembra 1996. u 51. godini života snimajući prve kadrove filma “Suton nad Beogradom”. Svijet je sada potresla vijest o još jednoj nezgodi.

Glumica Rebel Vilson ostala je krvava i morala je da bude zašivena nakon što je snimanje scene pošlo po zlu. Ova 43-godišnjakinja je otkrila da je zadobila nekoliko povreda dok je radila na predstojećem igranom filmu “Bride Hard” sa selfijem koji je objavila na Instagramu.

Na fotografiji se vidi Vilsonova nakon, kako je opisala, nesreće u kaskaderstvu koja se dogodila tokom snimanja. Glumica je otkrila i da je tokom oporavka morala da dobije tri šava. U opisu je dodala da nesretna nesreća “nije bila način na koji je željela da završi taj film”.

Podsjetimo, zvijezda Pič Prfekt-a je prošlog novembra objavila da je dobila prvo dijete koje joj je rodila surogat majka. Ona je potvrdila da je puno ime njene ćerke Rojs Lilijan Elizabet Vilson i otkrila da je srednje ime dala po kraljici Elizabeti.