ŠOK, BIJESAN KAO RIS! Miljan nabrojao KONTRADIKTORNOSTI Ane Ćurčić, pa priznao da je ŠTEDIO bivšu cimerku svega što je mogao da kaže za NJU!

ŠOK, BIJESAN KAO RIS! Miljan nabrojao KONTRADIKTORNOSTI Ane Ćurčić, pa priznao da je ŠTEDIO bivšu cimerku svega što je mogao da kaže za NJU!

Miljan Vračević prokomentarisao je svoj odnos sa Anom Ćurčić, prilikom čega je gledateljka zamjerila bivšem zadrugaru jer oduđuje njene postupke.

Dobro veče, ne dopada mi se Aleksandrino ponašanje nikako. Ona se nije promenila, to ne može da se promeni – rekla je gledateljka.

To je to, vi ste moj čovek – dodao je Neca.

Mogla je da pročita neku knjigu, malo za promenu da se edukuje. Nije sve u izgledu. Zoricu sam obožavala, iskreno. Nisam iznenađena što je Ana sa Acom, samo sa razočarana što ne zna da odgovori na pitanje. Ironija, bezobrazluk i drskost je jedino sad što se vidi od nje. Jako sa uzrujana – istakla je gledateljka.

Šta vam se dopalo kod Miljana i Nece? – upitala je Ivana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Drago mi je što je Miljan bio tu za Anu, kad je bilo potrebno, samo ne znam kako je Zorica izdržala pored nje onoliko. Neco, tvoje lajvove stalno gledam, jako si elokventan – kazala je gledateljka.

Dobro veče Miljane, jako je loše da pričaš kako se Ana je*ala sa muže svoje drugarice, to slušaju njena deca, a i ona sama je to demantovala? – upitala je gledateljka.

A nije ružno to da ona to radi? Daj ti meni sad odgovor? Ja imam veliku zadršku kad govorim o njoj, jer neka deca koju ja znam, druže se sa njenom decom – rekao je Miljan.

Ti si prvi pričao jedno, a bio dobar sa Anđelom. To se ne uklapa – rekla je gledateljka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nisam ušao kao đrtva prevare! Ona je želela da dokaže koliko je povređena, a posle našla drugog. Ne može da se druži sa ljudima, koji su radili stvari, koje je ona osuđivala. Ako je neko zhlikovac, ne može ga neko voleti, samo jer njemu nije uradio isto – kazao je Miljan.

Ti se napolju družiš sa osobama koje nisu moralne – dodao je Neca.

Reci ko je to – rekao je Neca.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Dobro veče, Ljilja iz Čačka je kraj telefona. Pozdrav za sve. Ivana, preslatka si, obožavam te i odlično vodiš emisiju. Pozdrav i za Necu i njegovog brata, divni su. Želim samo da kažem da nemam ništa protiv Miljana, ali bih volela da ćuti dok ja pričam. Poziva se na Pravoslavlje i Gospoda, a neka se jednom zapita što je pun mržnje. Neco, da li si ti dobro, kako ti je brat’ – upitala je gledateljka.

Da, sve je dobro. Imamo neke male problemčiće, ali idemo napred i trudimo se da sve bude kako treba – rekao je Neca.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN