Milanović o huliganima u Grčkoj: Išli su se mlatiti, ali građani imaju svoja prava

Milanović o huliganima u Grčkoj: Išli su se mlatiti, ali građani imaju svoja prava



Ove je subote policijskim autobusom na sud u Ateni stiglo novih 40 hrvatskih navijača koji se moraju izjasniti na optužbe. Milanović je poručio i kako očekuje da će se u najkraćem mogućem roku pronaći oni navijači koji su odgovorni za smrt mladića

Predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović komentirao je ove subote nerede u Grčkoj u kojima je poginuo jedan mladić (29) grčkog državljanstva, a pritvoreno je više hrvatskih navijača Dinama. 

– Pet dana ih policija ima pravo držati. To sad istječe i ako im svima daju pritvor, 100 ljudi, neovisno o tome zašto su oni išli dolje, išli su se mlatiti, a to ne mogu podržati, to je naprosto čudno ponašanje. Ali građani imaju svoja prava. Okolnosti tog gubitka života, ubojstva nisu razjašnjene, ne zna se – kazao je, prenosi Dnevnik.hr.

Ove je subote policijskim autobusom na sud u Ateni stiglo novih 40 hrvatskih navijača koji se moraju izjasniti na optužbe. Jučer se pred istražnim sucima pojavilo 30 izgrednika od kojih je 12 je zadržano u pritvoru, među kojima je desetero Hrvata. Milanović je poručio i kako očekuje da će se u najkraćem mogućem roku pronaći oni navijači koji su odgovorni za smrt mladića.