“UGROŽENA JE SIGURNOST MOJE PORODICE” Jelena Karleuša bijesna, izdala hitno zvanično saopštenje, reakcije pljušte

“UGROŽENA JE SIGURNOST MOJE PORODICE” Jelena Karleuša bijesna, izdala hitno zvanično saopštenje, reakcije pljušte

Pjevačica Jelena Karleuša je danas izdala zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram i objave na društvenoj mreži X. Kako je navela, odlučila je da podnese krivične prijave protiv nekoliko medija zbog ugrožavanja sigurnosti njene porodice i nje.

– Zbog konstantnog objavljivanja laži i neistinitih informacija, izazivanja mržnje i ugrožavanja sigurnosti moje porodice i mene, kršenja svih novinarskih i etičkih normi, te nanošenja duševnog bola, podnela sam krivične prijave protiv urednika i novinara N1, NOVA S i lista “Danas” – napisala je kratko Jelena Karleuša.

Foto: Instagram.com

Osim ovoga, pjevačica je najavila i da će danas izaći njen 12. studijski album “Omega”, samo par dana nakon izlaska albuma “Alfa”. Kako je istakla na društvenoj mreži Instagram, album će biti objavljen tačno u podne, a na svoj 45. rođendan, koji je proslavila pre dva dana, otkrila je kako se odlučila na ovaj potez.

– Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rodjendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i zanrovski nesto potpuno drugacije od albuma ALPHA i pojavice se online 20. AVGUSTA. Presave link nalazi se u opisu profila – napisala je Jelena u okviru ove objave.