ZA OVAJ ZNAK JE BOLJE DA PRESPAVA CIJELI MJESEC! Objavljen veliki horoskop za septembar, EVO ŠTA VAS SVE ČEKA

ZA OVAJ ZNAK JE BOLJE DA PRESPAVA CIJELI MJESEC! Objavljen veliki horoskop za septembar, EVO ŠTA VAS SVE ČEKA



Evo šta septembar donosi svakom horoskopskom znaku

OVAN

Posao

Povoljan je period za traženje kredita, ali i za kontakt sa inostranstvom. Pokušajte da budete diplomatski, realni i praktični kada iznosite svoje stavove. Ako naiđete na otpor, budite strpljivi, još uvijek posjedujete umjetnost uvjeravanja, na koju nisu imuni ni strani partneri. Osim toga, uvijek imate drugu alternativu, koja nije tako dobra kao prva, ali može donijeti jednako dobar profit. Zadovoljni ste odnosom sa svojim poslovnim partnerima. U njima nalazite podršku, jer su svjesni da je vaš instinkt taj na koji se uvijek mogu osloniti. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa problemima, uvijek pronalazeći rješenje. Istovremeno, radite svoj posao naporno, ne opterećujući druge.

Ljubav

Odišete posesivnošću i strašću, pa se čini da želite da svog partnera zadržite za sebe. Imate jaku intuiciju i pogađate intimne želje vašeg partnera. Ako niste u braku, pomisao na brak postaje zanimljiva i počinje da se vrti u vašem misaonom sistemu. Ipak, postoji još jedna “sitnica”, a to je pristanak partnera na brak, zajednički život, jer, vjerujte, on još ništa o tome ne zna i sigurno se ne brine o tome kao vi. Njemu je ugodno s vama, ima osjećaje, ali oni još nisu dovoljno duboko razvijeni da bi se odlučio na tako radikalan potez. Budi strpljiv.

Zdravlje

Ako ste muškarac, mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Potražite pomoć stručnjaka, jer ovo stanje svakako nije zanemarivo. Pazite na ishranu. Više volite brzu, masnu hranu, volite da naručite, ali ne volite da je pripremate sami, što negativno utiče na vaš želudac, probavu i javlja se zatvor. Postoji mogućnost problema sa sinusima. Već godinama se bavite ovim problemom, ali još uvijek niste pronašli pravo rješenje.

BIK

Posao

Mogući su sukobi između kolega na poslu. Pokušaćete da smirite iznervirane kolege i smanjite napetost među njima. Oduvijek ste bili tampon zona, znate kako dobro komunicirati sa drugima. Najvažnije je da vam drugi vjeruju i da se oslanjaju na vašu procjenu. Dobro sarađujete sa svojim pretpostavljenim. Moguće odlaganje poslova vezanih za strance. Niste sigurni da ćete u tome uspjeti, ali nemojte odustati od projekta. Imate veliku šansu da implementirate svoje ideje, koje su vrlo progresivne, ali će strani partneri biti najviše impresionirani sigurnošću Vaše prezentacije, kao i velikim profitom koji mogu ostvariti.

Ljubav

Ako ste u vezi, maštate o braku i porodici. Velike su šanse da vaš partner želi istu stvar, ali vam o tome ne govori. Možda bi ti trebao biti taj koji će pokrenuti tu temu. Ako ste u braku, vaš partner mašta o odlasku u inostranstvo. Vi ste mnogo realniji po tom pitanju, ali ste ga pustili da sanjari. Vaš partner ponekad zna biti veoma nedruštven, a ovaj put će vas njegov stav iznervirati. Pokazaće se veoma nepristojnim u vašem društvu, posebno prema ljudima do kojih vam je stalo, ali i sa kojima blisko sarađujete. S obzirom da se ovo nije prvi put dešavalo, vrijeme je da o tome razgovaramo vrlo otvoreno, sa stavom.

Zdravlje

Volite spremati hranu i nema vam pomoći. Svaki razlog je dovoljno dobar da se napravi nešto slatko. Vaš partner komentariše vaše zdravstvene navike i to vas nervira. Pokušajte shvatiti da on to govori zbog vas, a ne da vas nervira.

BLIZANCI

Posao

Povoljan mjesec za kontakte, dogovore i ugovore. Prije potpisivanja, pažljivo pročitajte svako slovo na papiru. Ako ste zainteresovani da dobijete kredit za kompaniju u kojoj radite, sada je pravo vreme da ga zatražite. Ako imate višu poziciju u kompaniji, imaćete utisak da nemate dovoljnu podršku svojih kolega, i to je zaista tako. Razmislite šta biste mogli promijeniti da biste bili prihvaćeniji. Imajte na umu da je uključena i ljubomora, jer oni ne mogu da se pomire sa činjenicom da ste u nekim stvarima mnogo bolji od njih. To vam svakako ne smeta, ali ponekad vam je potrebna saradnja, pa pokušajte da napravite tim koji će raditi za vas.

Ljubav

Neplanirani sastanak sa osobom koja će vam se jako svidjeti. Kao iskusan igrač pokera, nećete imati ni naznaku kakav je utisak ostavila na vas. Uvek ste bili u stanju da se ponašate ljubazno i ​​prijateljski, a da ne odajete šta se zapravo dešava u vama. Ali uz to ponekad možete izgubiti, ali sada svjesno prihvatate rizik. Možeš da voliš nekoga ko je zauzet. Bilo bi dobro da se raspitate o statusu vaše simpatije, kako ne bi dospeli u nezgodnu situaciju. Niste osoba koja bi se osjećala dobro zbog tajnog lika, ubrzo biste bili nezadovoljni statusom drugog. Također, lako može doći do otkrivanja, što može dovesti do skandala.

Zdravlje

Savršeno. Pokušajte se opustiti u blizini vodenog elementa – bazena, rijeke, fontane… ili u kadi.

RAK

Posao

Početak mjeseca prati pad optimizma i entuzijazma. Počinjete sumnjati u sebe i ispravnost svojih odluka. Tu je i pad koncentracije, nezadovoljstvo. Srećom, neće dugo trajati. Do kraja sedmice vraćate se u staru formu: uporni ste, ambiciozni, vrijedni i sa velikom voljom nastavljate sa svojim poslovnim obavezama. Nekim kolegama je jednostavno teško prihvatiti da nisu u pravu. Međutim, ne dozvolite da vas to uvede u sukob, budite diplomata. Imajte na umu da sljedeći dan morate provesti vrijeme sa istim ljudima, upoznati ih. Uostalom, svjesni ste svojih kvaliteta, znate kako da objasnite svoje ideje i niste tašti.

Ljubav

Imate utisak da je vaše najveće bogatstvo partner i da između vas dvoje nema prepreka. Polako shvaćate da je došlo vrijeme da zakoračite na ludi kamen. Sada je vrijeme da razgovarate o tome sa svojim partnerom. Uskoro ćete početi planirati zajedničku budućnost. Ako ste u braku, može vam smetati partnerov odnos prema novcu. Ne mirite se sa njegovim opuštenim stavom i rasipništvom. Zna trošiti novac na nepotrebne stvari. Razmišljate o ulasku u privatni biznis sa svojim partnerom i bliskim prijateljima, jer želite sigurnu budućnost, a upravo sada vidite jedini izlaz.

Zdravlje

Obratite pažnju na kožu, kosti i zube. Mogući su problemi, ali u slučaju da ih nema, ne bi bilo loše otići na pregled kod stomatologa. Izađite iz kuće i barem prošetajte na svježem zraku.

LAV

Posao

Žurite na posao, ali sve ide prilično sporo. Preozbiljno ste shvatili svoje obaveze. Ne preterujte sa detaljima. Nadređeni kažu da ste previše odgovorni, ali vam samo skreću pažnju da gubite vrijeme na nevažne stvari, a propuštate važne činjenice. Razgovarajte o tome sa nekim ko ima iskustva u ovoj vrsti posla. Ona će vam dati dobar savjet i uputiti vas u pravom smjeru. Povoljan mjesec za komunikaciju, nove dogovore, ugovore, kratka putovanja. Iskoristite ove trenutke da ostvarite dobru saradnju sa poslovnim partnerima, uz uspešnu saradnju, koja može potrajati i doneti ekstra profit.

Ljubav

Ako ste slobodni, potencijalnog partnera možete sresti u transportu, saobraćaju, na ulici. Slučajni susret može se pretvoriti u nešto mnogo dublje. Partner će biti impresioniran i polaskan žarom kojim Lav pokušava da je osvoji. Ni ona nije imuna na njegovo udvaranje. Početak veze obećava da se može preći u bolju vezu. Zauzeti Lavovi blaženo nisu svjesni koliko njihov stav iritira partnera. Iskreno, nije ga ni briga kako se partner osjeća i kakve su njegove potrebe i želje. Raspoloženi ste za kućnu verziju druženja. Partner bi želeo aktivnije izlaske, dok je Lav opušten i leran.

Zdravlje

Vaša jetra je preopterećena toksinima. Bilo bi dobro napraviti plan detoksikacije i početi ga provoditi.

DJEVICA

Posao

Tvrdoglavo se držite svog načina rada i niko vam ne može objasniti da se stvari mogu uraditi na drugačiji način. Možda biste trebali usvojiti neke novine u poslovnom planu, kao iu realizaciji aktivnih projekata. U slučaju da radite sa strancima, moguća je blaga nervoza. Plašite se, potajno, negativnog ishoda dogovora, kao i nerealizacije poslova sa njima. Ne slažete se baš najbolje sa njihovim idejama, ali trenutno se ne izjašnjavate. Pokazaće se to vrlo mudar potez, jer ćete zajedno doći do određenog kompromisa. Na kraju krajeva, uvijek imate drugo rješenje, nikada ne idete na važne sastanke samo sa jednim prijedlogom.

Ljubav

Oni koji su u vezi treba da paze na svoju impulzivnost. Neke stvari možete reći na krajnje optužujući način, što je vašem partneru veoma teško prihvatiti. Istovremeno, ovo nije prvi put da vam se to dešava, vaš partner je uvređen, iznerviran takvim vašim postupcima i pitanje je da li želi da pređe preko ovakvih optužbi. Izabrali ste pogrešan način da riješite problem među vama. Ako ste slobodni, postoji želja da se skrasite, izađete sa prijateljima i dobro se provedete. Moguće neplanirano novo poznanstvo, potpuno neočekivano. Iznenadit ćete se ovim, moglo bi se reći, sudbonosnim susretom, koji, ako dozvolite, ima tendenciju da preraste u ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Mogući su hronični problemi sa sinusima. Dobro znate da se vraćaju svake godine. Učinite nešto po tom pitanju. Generalno, zdravlje je stabilno.

VAGA

Posao

Ne osjećate se dobro na poslu. Imate utisak da vas okolina ne podržava, ne ograničava i ne razumije. Sada se osjećate kao da nemate podršku od pojedinaca za koje ste mislili da će vas uvijek podržavati. Shvatiš da si potpuno sam, ne sviđa ti se to. Imajte na umu da je to slučaj s drugima, ali trenutno ste vi osoba o kojoj se raspravlja. Odugovlačite. Pokušajte da se koncentrišete i radite krajnje odgovorno. To će vas koštati mnogo truda, bolovaćete, ne zbog težine posla, već zbog nedostatka volje. Jedva čekate da se radna sedmica završi, pa utjehu potražite u toplini svog doma.

Ljubav

U svom ste stilu, raspoloženi za šminkanje, flert, druženje, zavođenje. Budite oprezni, možete izazvati ljubomoru vašeg partnera. Ako ste u službenoj vezi, vaš partner se ponaša kao da ste na početku veze: zaljubljen, a vi uživate u osjećaju da ste voljeni. Zato ga nemojte izazivati, budite zadovoljni u njegovom zagrljaju, jer i sami znate da uživate u njegovom društvu. Ako ste slobodni, potencijalnog partnera biste mogli upoznati na nekom društvenom skupu ili kulturnom događaju. Zato nemojte odbiti poziv prijatelja da mu pravite društvo pri izlasku. Odlično ćete se provesti zajedno.

Zdravlje

Čuvajte se alergena. Razmišljaš kao hipohondar ove nedelje. Zamišljate šta bi vam se moglo dogoditi, a u stvari zdravlje vam je odlično.

ŠKORPIJA

Posao

Posao je pod vašom kontrolom. Zadovoljni ste svojim radom i kolegama. Vi ste samouvjereni. Znate šta možete i majstor ste argumenata. Odajete utisak da ne postoji prepreka koju ne možete savladati. Drugi smatraju da odišete sigurnošću i spremni su da pristanu na vaše uslove. Razmišljate o pokretanju novog posla sa prijateljem. Intuicija vam govori da biste to trebali učiniti. Oslonite se na dobro rasuđivanje i počnite sklapati poslove. Odlično biste se nadopunjavali. Energični ste i uvijek spremni da idete do kraja, ne suzdržavate se. Rizik je sastavni dio vašeg poslovanja i po pravilu uvijek donosi profit. Osjećate da biste se dobro slagali i bili uspješni.

Ljubav

Sviđa vam se osoba koja je zauzeta ili udaljena. Škorpije koje su u braku ne mogu a da ne pomisle na svoju tajnu simpatiju. Niko ne može prodreti u vaš um i shvatiti koliko volite nekog drugog. Dobar si to sakriti, i odlično bi se snašao da započneš vezu s njom. Međutim, ne smijete dopustiti da vam zaokupi um i učini vas potpuno nefokusiranim, jer vas može izdati u trenu. Škorpije koje su u vezi žele da provode vreme nasamo sa svojim partnerom. Toliko ste posesivni da ne želite da delite partnera sa društvom. Ali to neće dugo trajati, jer ste neko ko voli društvo i žurke, volite da učestvujete na svim zabavama.

Zdravlje

Razmislite o nekom rekreativnom sportu, čisto da sačuvate svoju liniju. U suštini, zdravlje vas služi. Ako možete, idite na bazen ili prošetajte uz vodu.

STRIJELAC

Posao

Uporno, odgovorno i strpljivo radite na realizaciji poslovnih planova. Situacija na poslu je stabilna. Nema trzavica. Odnosi sa kolegama su tolerantni. Sredinom nedelje stiže novi priliv energije. Imate utisak da možete da postignete još bolje rezultate. Naviru vam nove ideje za potpuno drugačije projekte, a ujedno imate u glavi i cjelokupnu sliku kako da ih realizujete na najprofitabilniji način. Još vam samo preostaje da uvjerite i nadređene u svoje zamisli, a kako to umijete sjajno da izvedete, rezultat neće izostati. Volite unaprujed da isplanirate stvari, jer ste svjesni da pri realizaciji uvijek nešto može da krene naopako.

Ljubav

Intrigira vas neko sa posla, ali ste dovoljni talentovani glumac da to ne pokažete. Pričate o poslu, a ne promiče vam ništa vezano za kolegu. Ipak, dovoljno ste iskusni da ste svesni vibracija koje su prisutne među vama. Od vas zavisi da će se nešto više razviti među vama. Ukoliko ste u braku moguće je da razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti ili iz inostranstva. Svesni ste da su u pitanju samo sjećanja. Želite partnera da iznenadite nekim poklonom. Razmišljate o nekoj praktičnoj sitnici koja bi ga podsjećala na vas. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati novo poznanstvo preko prijatelja, na nekoj zabavi, svečanosti.

Zdravlje

Glavna opasnost je od prejedanja. Ušli ste u takav period kad bi samo nešto grickali, pijuckali, nabadali na viljušku. Imate utisak da su male količine hrane u pitanju, ali nisu.

JARAC

Posao

Dobar mjesec za realizaciju svih planova. Zadovoljni ste rezultatima rada i saradnjom sa kolegama. Imate utisak da je dovoljno da razmjenite pogled i da se razumijete. Potrebna vam je ovakva vrsta saradnje, jer ne volite sami da radite na određenim projektima, ali ste uvijek spremni da isključivo sami donosite odluke. Teško da na vas može neko da utiče. Spremni ste na razne rizike i gotovo uvek dobijate. Moguće su pohvale od strane nadređenih za dobro obavljen posao. Vi ste svjesni koliko ste truda uložili, ali vam opet prija kad čujete pohvale. Očekujete i novčanu satisfakciju i možete biti vrlo razočarani ako to ovog puta izostane.

Ljubav

U slučaju da ste slobodni, postoji mogućnost susreta sa osobom sa posla koja će vam se dopasti već na prvi pogled. Razmjena pogleda, kao i međusobna privlačnost, hemija koja je gotovo vidljiva, je primetna i drugima iz vašeg okruženja. Slijede šale i doskočice na račun para. Razmišljate o svojoj simpatiji da li bi se i kako bi se uklopila sa vašim društvom. Bilo bi poželjno da se ne opterećujete tim temama i da se konačno prepustite ljubavi. Ukoliko ste u braku, partner planira neku kupovinu o kojoj vi niste obavješteni. Već ste se izjasnili ranije da ste protiv kupovine, ali partner krišom tera po svom.

Zdravlje

U suštini dobro. Vaš organizam je jak. Osjećate se snažno. Ukoliko imate kamen u žuči moguće su manje tegobe. Pravilnim izborom hrane ovaj problem se može zaobići.

VODOLIJA

Posao

Povoljan period za javno predstavljanje poslovnih planova, konferencije, promocije i slično. Već ste sve organizovali i pripremili za javnu debatu mišljenja, a naravno spremni ste da pružite odgovor na svako pitanje, jer ste sigurni u ono što radite. Iskoristite ovu nedjelju za pregovore sa sindikatima, strancima i bilo kojim tipovima društvenih organizacija. Možete očekivati uspjeh u svemu što započnete ili radite. Važno je da budete ubjedljivi i da ništa ne može pokolebati vaše mišljenje i stavove. Na tome vam pojedinci mogu biti zahvalni, jer su sami svjesni da bez vas ništa ne bi mogli postići.

Ljubav

Oni koji su zaljubljeni ne liče na sebe. Pored simpatije glumite hladnoću i dajete sarkastične odgovore. Direktno ga provocirate, kao neki pubertetlija, a svesni ste, intimno, da je to pogrešno i da time možete samo izgubiti. Krišom pokušavate da doznate sve o osobi koja vam se dopada. Što se tiče zvanično zauzetih Vodolija, postoji mogućnost razgovora na temu proširenja porodice. Izgleda da se konačno slažete sa partnerom da je pravo vrijeme za novog člana porodice. To će vas uvesti u novu vrstu planiranja, sada vam nije važno koliko će to opteretiti vaš budžet.

Zdravlje

U suštini dobro. Pripazite na ishranu. Može se desiti da vam odredjeni tip ishrane ne odgovara i da imate bolove u želucu.

RIBE

Posao

Povoljno vreme za poslovno putovanje. Samouvereni ste, vladate materijom, odlično procenjujete sagovornike. Povoljan period za dogovore sa inostranim partnerima. Oni vole preciznost, ali nisu imuni na manje iznose troškova. Vi imate prave odgovore za njih, ali nikada do sada niste obećali ono što ne možete da ispunite. To znaju i vaši ino partnri, jer ste već imali zajedničke poslove. U slučaju da se bavite privatnim biznisom povoljan dan za intervjue i primanje novih radnika. Oslonite se na svoju intuiciju, na taj način možete pravilno proceniti osobu koja vam se dopada.

Ljubav

Intuitivno osjećate da ste potrebni partneru. Vaša podrška mu mnogo znači. Nemojte sada postati nezainteresovani za njegove probleme. Porazgovarajte otvoreno o njegovim dubokim razmišljanjima, jer je jedino vama u stanju da glasno izgovori ono što ga muči. Ukoliko ste u braku ili vezi skloni ste da idealizujete partnera. Gledate ga i vidite čisto savršenstvo prirode. Ne samo da ga idealizujete, već i samostalno planirate budućnos sa njim. Pazite, možete se veoma razočarati. Budite realniji! Ukoliko ste slobodni vreme je da se malo pokrenete ne bi li upoznali nove ljude. Odlučite se za neki društveni ili kulturni dogadjaj.

Zdravlje

U suštini nemate zdravstvenih problema. Čitate informativno o prevencijama raznih bolesti.