SKANDAL NA FINALU US OPENA! Obezbjeđenje je reagovalo – HAOS je nastao zbog Novakove majice, navijači morali ODMAH da je sklone!

SKANDAL NA FINALU US OPENA! Obezbjeđenje je reagovalo – HAOS je nastao zbog Novakove majice, navijači morali ODMAH da je sklone!



Novak Đoković i Danil Medvedev na stadionu Artur Eš vodili su veliku borbu za titulu osvajača US Opena, a na tribinama se dogodila neprijatna scena.

Naime, jedan od Đokovićevih navijača koji je bio u loži je na ogradi sve vrijeme imao istaknutu majicu srbijanskog asa na kojoj je pisalo “Idemooo”, prenosi “Telegraf.rs”.

NOVAK ŽESTOKO PSOVAO KA SVOM BOKSU, BIO VAN SEBE! Đoković potpuno izgubio živce – počeo je da URLA, a riječi nije birao! VIDEO

Nekome se to nije dopalo, pa je u jednom trenutku prišlo obezbjeđenje. Nekoliko žena prišlo je sa donjeg prstena i poručilo navijaču da skloni majicu.

– Skloni to i nemoj više postavljati tu – poručile su mu ove djevojke.

Tako je nakratko pažnja bila skrenuta sa terena. Đoković inače vodi nakon prvog seta koji je osvojio sa 6:3.

Novak Đoković je nastavio pomjerati granice. Srbijanski as je u finalu US Opena savladao Danila Medvedeva sa 3:0 i osvojio svoj rekordni 24. Gren slem u karijeri.

Po setovima je bilo 6:3, 7:6 (7) i 6:3 za sjajnog Đokovića koji se vratio na US Open nakon godine pauze – zbog zabrane jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa – i osvojio ga nakon velike borbe u finalu koje je trajalo 3 sata i 16 minuta.