ČEKA IH VELIKA LJUBAV NA JESEN! Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA da se spreme za susret sa srodnom dušom

ČEKA IH VELIKA LJUBAV NA JESEN! Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA da se spreme za susret sa srodnom dušom



Horoskop  ističe da će neki znakovi Zodijaka imati buran romantičan život, pun emocija, strasti i prelijepe energije. Oni koji su ljeto proveli sami, tokom jeseni imaju priliku da se zaljube i upoznaju osobu sa kojom žele da se upuste u romantičnu bajku.

Astrolozi ističu koja 3 horoskopska znaka mogu pronaći srodnu dušu na jesen:

Vaga

Prekretnica će doći početkom septembra. Možda će Vaga prekinuti vezu koja im je donosila samo probleme i razočaranja. Vrijeme je da se oslobodite toksičnih emocionalnih obrazaca. Ipak, neće dugo biti sami – na jesen će se u njihovim srcima pojaviti nova iskra ljubavi.

Škorpija

Škorpije će nekoga upoznati na zabavi ili proslavi. Moguće je da se osjećaji pojavljuju na prvi pogled. Ovo je neko koga možete prepoznati u gomili, neko ko će vam ukrasti srce nakon prvog razgovora. Predaj se ljubavi!

Lav

Lavovi bi trebali prestati da doživljavaju svakoga koga sretnu kao predmet obožavanja. Zvijezde vam savjetuju da se opustite i odete u more ljubavi, a sama sudbina će vam dati pravu osobu. Ovo nije daleko, samo vjerujte da će se vaš sastanak dogoditi.

Riba

Imaćete novi pogled na ljude oko sebe, kao i drugačiju perspektivu kada je ljubav u pitanju. Moguće je da ćete sklopiti romansu sa prijateljem ili osobom koju poznajete iz prošlosti. Otkrićete novo lice ove osobe, imaćete osećaj da je već godinama pored vas stvarna osoba, a vi je tek sada otkrivate. Oslobodite se svojih strahova, ispunite svoju želju svojim emocijama.