NA KOSOVU ĆE BITI ŠOKIRANI: Evo gdje je uočen Milan Radoičić, sve priznao i ovako se bahati

NA KOSOVU ĆE BITI ŠOKIRANI: Evo gdje je uočen Milan Radoičić, sve priznao i ovako se bahati



Hiljade ljudi se okupilo jučer na groblju u Vrnjačkoj Banji na kojem se održava sahrana Stefana Nedeljkovića, srpskog teroriste koji je ubijen u sukobu sa kosovskom policijom u Banjskoj.

Veliki broj okupljenih građana nosi majicu sa likom stradalog Stefana.

Na sahrani je viđen i Milan Radoičić, bivši potpredsjednik Srpske liste, koji se juče odazvao pozivu policije i bio na informativnom razgovoru povodom sukoba u Banjskoj, prenosi Blic.

On je napustio groblje ubrzo nakon što je počela sahrana. Radoičić je sjeo u crni džip na suvozačevo mjesto, kojim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Nevjerovatno je da je glavni osumnjičeni, a potpuno slobodno se kreće Srbijom. Zar ne? Ili nije? Na Kosovu će sigurno biti potpuno razočarani kada ovo vide.

Saobraćaj je jedno vrijeme bio obustavljen zbog sahrane, a navijači „Crvene zvezde“ su organizovali bakljadu na ulasku u Vrnjačku Banju.

Desetine vozila su u povorci pratili kombi koji je dopremao tijelo. Vozila su mahom sa Kosova, a odmah iza kombija u automobilu se nalazila porodica Stefana Nedeljkovića.

Podsjetimo, trojica terorista, Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković, koji su ubijeni tokom sukoba sa pripadnicima Kosovske policije 24. septembra u Banjskoj, su sahranjeni jučer.

Milenković  na groblju u mjestu Graničane, Mijailović na Novom groblju u Leposaviću, a Nedeljković u Vrnjačkoj Banji.

1696165528-untitled-1-copy-1536x748

Sahrana Igora Milenkovića Foto: Kosovo online

Njihova ijtela porodice su preuzele prekjuče sa Instituta za sudsku medicinu u Prištini, na kom je obavljena obdukcija.

U sukobu u Banjskoj stradao je i pripadnik Kosovske policije Afrim Bunjaku.