KANCELARIJA TOMANOVIĆ: Za likvidaciju Milenkovića već plaćena vrtoglava suma novca

KANCELARIJA TOMANOVIĆ: Za likvidaciju Milenkovića već plaćena vrtoglava suma novca



Kako je saopšteno iz advokatske kancelarije Tomanović, prema danas primljenim informacijama, “za likvidaciju inspektora Slobodana Milenkovića već je plaćeno 500.000 eura”, a sumnja se, dodaje se, da je isto toliko plaćeno i za likvidaciju inspektora Dušana Mitića.

Dodaje se da će Milenković nadležne obavijestiti o novoj informaciji, kao i o imenu osobe koja je platila likvidaciju, ali i o sumnji po čijem nalogu je plaćena.

„Neophodno je da policija i tužilaštvo odmah prestanu sa politikantskim igrama prava na život i da sve svoje resurse stave u funkciju sprečavanja zla“, dodaje se u saopštenju.

Inače, još nije saslušan inspektor Slobodan Milenković je inspektor koji je razotkrio Jovanjicu, gdje je pronađeno više od pola tone marihuane.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));