KOLINDA OBJAVILA SLIKE IZ AMERIKE, IZGLEDA BRUTALNO : Bivša predsjednica Hrvatske kao DJEVOJČICA, a tek da vidite sa KIM JE

KOLINDA OBJAVILA SLIKE IZ AMERIKE, IZGLEDA BRUTALNO : Bivša predsjednica Hrvatske kao DJEVOJČICA, a tek da vidite sa KIM JE



Bivša predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović bila je u posjeti Vašingtonu i Njujorku, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Učestvovala je na 10. godišnjici organizacije “Women Political Leaders” na kojem je angažovana kao veleposlanica za imunizaciju, a uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara.

Pohvalila se da je bila na večeri čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik Njujorka Erik Adams. Također je učestvovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a. Tamo je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima.

Kolinda Grabar – Kitarović prisustvovala je i na dodjeli nagrada “Global Citizen Awards” za 2023.

“Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Šolcu, japanskom premijeru Fumiu Kišidi i američkoj ministarki finansija Dženet Jelen”, izjavila je Grabar-Kitarović.

“Ne smijemo zaboraviti ni hrabre žene širom svijeta, poput Olene Zelenske, koja nas svakodnevno inpiriše”, dodala je. Sa njom je na jednoj fotografiji i pozirala.


Njeni fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su bivšom predsjednicom te su ponosni na nju.

“Divna i pametna gospođa”, “Lijepa naša predsjednica. Dika i ponos našeg naroda”, “Naša Golda Meir! Prijatna kafa”, “Samo uživaj i nemoj se kandidovati ponovo” – glasili su samo neki od komentara njenih pratioca.