STANIJA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE, OVO SU SVI ČEKALI: Aneli se neće dobro provesti

STANIJA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE, OVO SU SVI ČEKALI: Aneli se neće dobro provesti

Ovo su svi čekali!

Ljubitelji rijaliti programa sinoć su se razočarali s obzirom da su priželjkivali da u stručnom žiriju vide i starletu Staniju Dobrojević, te shodno time i njen susret sa Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je preotela partnera Asmina Durdžića, ta od tog trenutka je krenuo pravi rat.

Međutim, Dobrojevićeva će se ipak večeras naći u Šimanovcima za potrebe snimanja emisije “Pitanja novinara” kod Dušice Jakovljević.

Podsjećanja radi, Dobrojevićeva se prije nekoliko dana vratila u Srbiju, a u utorak je već gostovala u emisiji “Amidži šou”.

– Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije iznio papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se mijenja iz dana u dan – rekla je Stanija, te otkrila da je vratila prsten na ruku:

– Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvjesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo vjenčanje na Karibima.