‘ZVAO ME JE, VRIŠTALA SAM NA NJEGA!’ Stanija otkrila da li će Asminu oprostiti sve LAŽI – PA SAOPŠTILA VAŽNU ODLUKU

‘ZVAO ME JE, VRIŠTALA SAM NA NJEGA!’ Stanija otkrila da li će Asminu oprostiti sve LAŽI – PA SAOPŠTILA VAŽNU ODLUKU

Reporter ”Premijera vikend specijala”, Nemanja Vujičić obavio je razgovor sa Stanijom Dobrojević razgovor, nakon što je prije nekoliko dana suočla sa Aneli Ahmić, prilikom čega je otkrila da li je taj susret bio prekretnica za odnos sa Asminom i kakav je njen pogled na cjelokupnu situaciju, piše Pink.rs.

– Svi mediji na Balkanu pišu o Stanji, a ja sam došao u njen dom, kako bih sitao sve, što zanima javnost. Vidio sam te pre pola godine, ali nisa ni mislio da ovo može da ti se desi. Ajde da počnemo od petka, Aneli i ti ste se suočile, a ti mi reci da li si zauzeta, ili ne? – glasilo je pitanje.

– Opet smo u zategnutim odnosima. Ništa ne bi bilo komplikovano, da on mene nije lagao. Priznao je da je mnoge stvari skrivao od mene. Bio je galantan, došao je sa drugog kontinenta da bi me osvojio, a onda je ona došla u rijaliti. Ona se dobro pripremla pred rijalit, kako bi degradirala moje ime. Nisam bila ni svjesna da sve ovo može da se desi, ali je moj potez bio hrabar i dostojanstven. Neki ljudi nisu shvatili šta sam ja uradila, ali vrijeme će sve pokazati. Znala sam s kakvim profilom osobe sjedim na klupi – rekla je Stanija.

– Da li si se plašila tog susreta? – upitao je Nemanja.
Ne, jer sam čista, nemam čega da se stidim. U njoj ni gram emocije prema Asminu, a o djetetu ne razmišlja pretjerano. Njoj je samo važno da se valja s Janjušem po krevetu. Lažovi su kako Asmin, tako i ona – kazala je Stanija.

– Da li su sa tobom u kontakt usjpeli da dođu njegovi roditelji, ili i sam Asmin? – upitao je Nemanja.

– Meni je jako krivo jer se meni nisu dali konkretni dokazi, kad je Asmin tačno slao njoj poruke. Ako me voli, mora da izađe iz svega ovoga, a ne da se po Instagramu prepire sa njeno stranom. Neka bude da mu vjerujem, ali dosta prljavog veša je znela i jedna i druga strana. Mislim da je dosta toga. Može da me vidi, ali daleko odavde. Ako to ne želi, neka me zaobiđe. Danas stavljam tačku na sve ovo. On ne treba ništa više da nastavlja, a vrijeme će da pokaže ko je ko – rekla je Stanija.

Da li ga voliš? Kako se ti osjećaš nakon suočavanja sa njom? – upitao je Nemanja.

– Emocije postoje. On mi je dokazao neke stvari, a onda sam u emisiji željela da se ponovo udaljim od njega, jer sam vidjela nove dokaze, koji su me poremetili. Ja sam se kidala zbog svega, dok se ona sa Jaškom valjala po krevetu. Ona očajava samo zbog njegovog novca, a meni to ne treba. Imam sve u životu, samo želim normalog muškarca, nekog ko nema veze sa svim ovim. Želim srećnu porodicu, ali me je on uvukao u ovaj mulj, zajedno sa njom. Jaću izaći kao pobjednik, prije ili kasnije – rekla je Stanija.

– Da li ste se čuli od petka? – upitao je Nemanja.

Zvao me je, vrištala sam na njega. Čuli smo se dva sata. Rekla sam mu da obriše moje slike i nastavi sa svojom lakrdijom. Nas dvoje se nismo vidjeli mjesec dana. Možda to pravi veliki problem – kazala je Stanija.