EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE RAZBJESNIO MAJU ŠUPUT U 'SUPERTALENTU': Njegove snimke su hit na TikToku

EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE RAZBJESNIO MAJU ŠUPUT U 'SUPERTALENTU': Njegove snimke su hit na TikToku



MOTIVACIJSKI GOVORNIK Branko Buzov napravio je pravu pomutnju u Supertalentu, a svojim je govorom uspio prepasti Maju Šuput koja je opsovala pred kamerama i tražila zaštitara.

Motivator je prestrašio Šuput kad je uzviknuo svoj poklič “lave, ustani, zapni, kreni!”, no za razliku od žirija koji mu nije dao prolaz, čini se da se njegovim pratiteljima na TikToku sviđaju njegovi govori. 

Naime, izgleda da je Branko prava TikTok zvijezda jer ga na platformi prati više od 100.000 ljudi te je prikupio čak 3.4 miliona lajkova. 

 

“Što ti smeta tuđa sreća?” 

“Što ti smeta tuđa sreća? Zar nije lijepo gledati ljude kako se raduju? Lave! Ustani, zapni, kreni!” viče Branko u svom posljednjem videu koji je objavio na TikToku, a pregledan je više od 10 hiljada puta.

 

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));