BRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ELITE! Asmin poslao ovu jezivu opomenu pred isključenje – TAKVE GAZIM!

BRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ELITE! Asmin poslao ovu jezivu opomenu pred isključenje – TAKVE GAZIM!

Donedavno nikome nepoznata osoba Asmin Durdžić dospela je u žižu medija zbog veze sa Stanijom Dobrojević, dok je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić dodatno uzburkala javnost ulaskom u rijaliti “Zadruga 7 – Elita” i tvrdnje o svojoj aferi sa pomenutom starletom.

U međuvremenu su isplivali razni i previše intimni dijelovi veze tog ljubavnog trougla, zbog čega je starleta Stanija obavestila javnost o njihovom raskidu, a kao razlog kraha ove velike romanse navela je veliku količinu laži to je rečeno. Asmin je teško podneo raskid, pa je svoju ljutnju i revolt počeo da pokazuje na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu odmah se obrušio na voditeljku Ivanu Šopić, koja je prokomentarisala Staniju i njihovu vezu tokom “Potrage nedelje”.

– Od sada ću samo da uživam u životu i da se kuliram, da ljudi sami vide neke stvari, samo prate – zagonetno je napisao Asmin, a glagol koji je upotrebio naveo je mnoge na pomisao da će ući u “Elitu” kako bi razriješio ovaj zamršeni splet odnosa, a zatim je dodao:

– Promijenio sam broj telefona, za sada idem iz rijalitija, nastavite bez mene. Više neće biti saradnje sa novinarima vezanim za Elitu i Ahmićku. Niti će više primati izjave od mene. Vrijeme će ići svojim tokom, a Instagram će mi služiti samo da gazim ljude poput Šopićke i ostalih nemoralnih voditelja, sve dobro – napisao je moralni Asmin po svojim mjerilima.

Nema sumnje da Anelin bivši pršti po šavovima od nezadovoljstva, i napada nedužne voditelje koji samo rade svoj posao i zarađuju za život, bez obzira na to kakav im je životni partner bio.