"KADA OSTANEŠ BEZ NOVCA UZIMAŠ ONO NAJJEFTINIJE, ČAK I TO NA KREDIT": Goran Bartulović u showu "Život na vagi" o životu na rubu egzistencije

"KADA OSTANEŠ BEZ NOVCA UZIMAŠ ONO NAJJEFTINIJE, ČAK I TO NA KREDIT": Goran Bartulović u showu "Život na vagi" o životu na rubu egzistencije



Goran je još na vaganju rekao kako je na njegovu prehranu bitno uticao novac. Objasnio je što je tačno mislio u razgovoru s Leonardom.

U sedmoj sezona showa ”Život na vagi”, uz mnoga nova lica kandidata, pa čak i novu trenericu Mirnu Čužić, mogli smo vidjeti neka već poznata lica. Riječ je o bračnom baru Ljubi (33) i Goranu Bartuloviću (39) iz Kaštel Novog. Ovaj par upoznali smo u drugoj sezoni showa, a tada su bili i u različitim timovima tokom natjecanja. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

“Kad smo izašli van, tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam tačno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao – rekao je Goran kojem je vaga na njegovu drugom pokušaju u ”Životu na vagi” pokazala 155,9 kilograma.”

Puno puta smo mršavjeli, a isto toliko smo i odustajali...' | 24sataGoran je još na vaganju rekao kako je na njegovu prehranu bitno utiecao novac. Objasnio je što je tačno mislio u razgovoru s Leonardom. 

“Kad ostaneš bez novca, uzimaš ono što je najjeftinije. Nas je petero u kući, a najteži trenuci bili su kad smo Ljube i ja krenuli skupa živjeti. Plaća nam nije dolazila i znali smo jesti samo mahune. Ponekad smo znali ništa ne jesti puna tri dana. Otišao bih u trgovinu i zadužio se. Na dug bih uzeo kilogram  hljeba, marmeladu i margarin i bio sam sretan kao malo dijete“, kazao je. 

Rekao je da u njihovim počecima ne bi bilo mjeseca da nisu morali posuditi novac. Sada tvrdi da je situacija bolja, no kako su naveli, još uvijek imaju problema s financijama. 

O povratku u show progovorio je nedavno za RTL. Rekao je da se ponovno vratio u show jer želi riješiti problem svojih kilograma.

Kada sam se opet udebljao, shvatio sam što sam napravio. Kada mi se pružila prilika, nisam htio to propustiti – rekao je te dodao da kilogrami se nisu vratili odmah nakon izlaska iz druge sezone”.

“Jedno sam se vrijeme toga držao, pa sam se udebljao, pa sam otišao raditi u inostranstvo gdje sam se držao prehrane i ponovno smršao. Nakon toga sam zeznuo nogu, bio sam mjesec i po dana kod kuće i tada su se kilogrami počeli nagomilavati. Opustio sam se i našao ondje gdje sam i bio – ispričao je te dodao da kod kuće nije puno vježbao”.

“Kada sam se opet udebljao, shvatio sam što sam napravio. Kada mi se pružila prilika, nisam htio to propustiti – rekao je te dodao da kilogrami se nisu vratili odmah nakon izlaska iz druge sezone. Jedno sam se vrijeme toga držao, pa sam se udebljao, pa sam otišao raditi u inostranstvo. gdje sam se držao prehrane i ponovno smršao. Nakon toga sam zeznuo nogu, bio sam mjesec i pol dana kod kuće i tada su se kilogrami počeli nagomilavati. Opustio sam se i našao ondje gdje sam i bio” – ispričao je te dodao da kod kuće nije puno vježbao.