SRAMOTNO! IZBIO VELIKI SKANDAL: Francuska zvijezda ne može sakriti osmijeh tokom minute šutnje (VIDEO)

SRAMOTNO! IZBIO VELIKI SKANDAL: Francuska zvijezda ne može sakriti osmijeh tokom minute šutnje (VIDEO)



Svima nam se u životu desila situacija da prasnemo u smijeh u trenucima kada to nikako ne bi smjeli.

Bez obzira da li je riječ o smijanju u školskim klupama kada učitelj, učiteljica, nastavnik ili nastavnica traže potpunu tišinu, ili o nekim tragičnijim situacijama poput smrtnih slučajeva i sahrana, impulsivni nagon smijanja koji se, bez ikakvog racionalnog razloga, u tim trenucima pojavi gotovo je nemoguće iskontrolisati, piše sport1.ba.

U takvoj situaciji sinoć se našao fudbaler Nice Jean Clair Todibo, koji je u najgorem mogućem trenutnu prasnuo u smijeh.

Nizozemska i Francuska igrali su utakmicu 7. kola kvalifikacija, a Todibo se nasmijao tokom minute šutnje posvećenoj ubijenom profesoru u Arrasu, Francuskoj.

Da stvar po Todiba bude gora, kamera ga je snimila baš u trenutku kada je prasnuo u smijeh, a snimak je ubrzo podijeljen na društvenim mrežama i internet forumima.

Mnogi shvataju da se Todibo nije smijao ubistvu niti tragediji, već nečemu potpuno drugom što u tom trenutku nije mogao izbaciti iz glave niti iskontrolisati, no današnja javnost je jako stroga i veliki je broj onih koji ovakvo ponašanje mladog Francuza smatraju skandaloznim.

Pogledajte.