DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči – zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči – zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

Trenutno, jedno od najaktuelnijih imena iz svijeta domaćih rijaliti programa i voditeljka koja je prelaskom na pink televiziju doživjela prelazak mjeseca – Dalila Dragojević , već uveliko snima emisije za Pink i redovna je u studiju. . Sve što radi pomno prate njeni fanovi, publika i pripadnici sedme sile.

Svi smo svjesni koliko je Dalila napredovala u svakom smislu od svog prvog pojavljivanja, do danas, a o pisanom doprinosu svjedoči i posljednja objava na njenom Instagram profilu.

Dalila nam je svima otkrila koga najviše voli i zbog koga lije suze radosnice.

Tokom prethodnih nekoliko godina, Dalila je imala veoma buran život. Otišla je vrtoglavog uspjeha, do bolnih padova i ponovnog uspona na sam tron ​​(kako smo nedavno pisali, uspijela je da ostvari ono najvažnije, a to je lična pobjeda i uspijeh).

Sada je, putem svojih Instagram priča, podijelila koja su dva bića ta koja je svakog dana izmame da se osmjehne, da joj srce poskoči, pa čak i da joj suze na oči.

Oduvijek je imala podršku svog oca Husa Mujića, a sada je odlučila pokazati cijelom svijetu koliko ga voli i koliko je vezana za njega.