OVO SU OTAC I KĆERKA KOJI SU SE U BOGATIĆU ZAKUCALI U DRVO: Da li je ovo ipak razlog zašto je tinejdžerka vozila bez dozvole?!

OVO SU OTAC I KĆERKA KOJI SU SE U BOGATIĆU ZAKUCALI U DRVO: Da li je ovo ipak razlog zašto je tinejdžerka vozila bez dozvole?!



Muškarac (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom kćerkom (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Djevojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se ljekari bore za život.

Nesretni čovjek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova kćerka (18). Sa teškim tjelesnim povredama hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je djevojku transportovala do bolnice, a ljekari se bore da joj spasu život. Ona je zbog težine povreda prebačena u Beograd.

Vraćali se sa svadbe

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mjesta.

Otac i kćerka su se vraćali sa svadbe, a pretpostavlja se da je otac dao svojoj kćerki da vozi jer je on popio na veselju.

Nastradali muškarac je iz mjesta Badovinci i ima tri kćerke.

Kako se vidi na fotografijama i video snimcima sa lica mjesta, automobil je u potpunosti zgužvan.

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog čovjeka i mole se da djevojka preživi.

– Tuga do neba. Moje saučešće i da dete bude dobro. Nemam reči, suvišno je – napisala je jedna prijateljica poginulog čovjeka.

Očekuje se da će povrijeđena djevojka biti prebačena u šok sobu.

– U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, verovatno će biti primljena u šok sobu – rekao je izvor “Blica” o stanju povrijeđene djevojke.