Britni Spirs otkrila zašto je obrijala glavu prije 16 godina: SLIKE DANIMA OBILAZILE SVIJET, A SAD SE SAZNALA ISTINA

Britni Spirs otkrila zašto je obrijala glavu prije 16 godina: SLIKE DANIMA OBILAZILE SVIJET, A SAD SE SAZNALA ISTINA



Danima su slike obilazile svijet, a i danas se prepričava pjevačicin potez koji je šokirao sve

Kada je Britni Spirs 2007. godine obrijala glavu pred paparacima i čitavom javnosti, tabloidi su “eksplodirali”.

Danima su slike obilazile svijet, a i danas se prepričava pjevačicin potez koji je šokirao sve.

Pop zvijezda, koja je u to vrijeme prolazila kroz bolan razvod, već je bila stalna meta paparaca i tračeva, a incident sa brijanjem glave činilo se da podržava to da ima problem. 

Ona je ušetala u jedan frizerski salon i zahtjevala da joj se obrije glava, a frizerka je to odbila pa je pjevačica uzela mašinicu za brijanje i sama to učinila, dok su paparaci slikali svaki detalj.

Pjevačica je nakon 16 godina konačno otkrila zašto je to uradila.

Toliko su me promatrali dok sam odrastala, od glave do pete. Ljudi su mi govorili što misle o mom tijelu još od tinejdžerskog perioda. Brijanje glave i gluma bili su moji načini da se oduprem tome – napisala je pop zvijezda u svojim nadolazećim memoarima ‘Žena u meni’, čiji je dio ekskluzivno najavio People.

Britni se prisjeća 2008. godine kad je njen otac, Džejmi Spirs, preuzeo kontrolu nad njenim privatnim i zdravstvenim životom, te finansijskim poslovima. Od tad pjevačica nije imala uticaj na svoj svakodnevni život.

– Bila sam prisiljena da mislim da su ti dani gotovi. Morala sam da pustitm kosu da opet poraste, da se vratim u formu. Trebalo je da rano idem u krevet i uzimam sve lijekove koje su mi rekli – rekla je Britni, prenosi 24sata.hr.


(Telegraf.rs)