Recept za NAJKREMASTIJI i NAJČOKOLADNIJI ČOKO MUS od JEDNOG sastojka: Pravi se za tren, a ukus kao iz najfinijeg restorana!

Recept za NAJKREMASTIJI i NAJČOKOLADNIJI ČOKO MUS od JEDNOG sastojka: Pravi se za tren, a ukus kao iz najfinijeg restorana!



Rijetko ko može da odoli čokoladi. Obožavana je u svakom obliku, ali i veoma zahvalna jer se od nje prave nevjerovatne đakonije. Iz dana u dan pronalazimo razne recepte, međutim, oni najjjednostavniji su nam uvijek i najdraži. A takav je i ovaj koji ćete uskoro da otkrijete.

Čoko mus je jedan od omiljenih dezerta koji se prave od čokolade- dugo je važio za poslasticu koja zahtjeva veliko umijeće, ali dovitljivi ljubitelji kuhanja su našli način da sve olakšaju, pa i broj sastojaka.

 

Ako ste ljubitelji čoko musa,ovaj recept će da vas raspameti!

Čoko mus od čokolade i vode

-Ovo je nešto što morate da probate večeras! A sve što vam treba su komadići čokolade! Slatkoća zavisi od vrste čokolade koju koristite, tako da možete da koristite bez šećera, keto, paleo itd. Samo pomešajte 2 1/2 šolje vode sa 1 šoljom čokoladnih komadića i držite na vatri oko 2 minuta dok se ne sjedini. Sipajte smjesu u veliku činiju ili nekoliko mini činija i stavite u frižider preko noći. Sljedećeg dana, imaćete mekani, prozračni čokoladni mus, stoji u opisu ovog recepta.