CRNI MJESEC U DJEVICI TRAJAT ĆE DO 30.6.2024: Detaljna prognoza za sve horoskopske znakove

CRNI MJESEC U DJEVICI TRAJAT ĆE DO 30.6.2024: Detaljna prognoza za sve horoskopske znakove



Osim toga, to također uključuje karmičke čvorove, zahvaljujući kojima se formiraju godišnje pomrčine. To znači, kao i Čvorovi, Crni Mjesec ima određenu karmičku, svetu konotaciju u svom utjecaju na nas.

Crni Mjesec u natalnoj karti svake osobe označava strahove i iskušenja, prevladavanjem kojih može pronaći skrivene rezerve koje su genetski i karmički prisutne. Lilith ne znači uvijek negativno iskušenje, jer često je ono što nas iskušava zapravo vodič do naših istinskih želja i onoga što naša duša stvarno želi.

3. oktobra 2023. Crni Mjesec je ušao u Djevicu i odmah dolazi u opoziciju sa Saturnom u Ribama, koji simbolizira pravila, disciplinu i mudrost.

To znači da ćemo tijekom cijelog razdoblja prolaska Lilith kroz Djevicu morati provjeravati s našim unutarnjim kompasom, povezanim s višim zakonom karme i nekom vrstom božanskog reda. Vjerojatno će se sva iskušenja morati “filtrirati” kroz savjest i unutarnji glas, što znači da će intuicija pomoći u odabiru pravog puta.

Što se društva tiče, Crni Mjesec u Djevici donijet će prije svega fiktivnost i zastrašivanje u stvarima kojima klasično vlada ova konstelacija. To znači da nas čekaju veliki testovi u pitanjima zdravstvene zaštite, higijene, javne prehrane i, općenito, nekih sanitarnih standarda.

Moguće je da se pojavi neka bolest ili virus koji će se proširiti među prosjacima, ali i uličnim psima, rakunima ili lisicama (Djevica klasično vlada ovim životinjama). Na primjer, može se pojaviti neka nova vrsta bjesnoće koja se može dobiti od životinja.

Također, u informacijskom prostoru mogu se pojaviti razne priče vezane uz sumnjive liječničke ili dijagnostičke centre. Na primjer, klinika može upasti u ozbiljan skandal koji uključuje pokuse na pacijentima, životinjama ili prosjacima.

Osim toga, u društvu se mogu pojaviti nova pravila pa čak i zakoni vezani uz higijenu i preglede. Dobro je da je ovo privremena pojava i da će prestati do kraja lipnja/juna 2024.

Važno je da je u astrologiji znak Djevica odgovoran za alergije pa se kod mnogih ljudi alergijske bolesti mogu pogoršati. Na primjer, zbog problema s vodom, jer Saturn u Ribama može donijeti neka ograničenja u korištenju vode.

Šta Crni Mjesec u Djevici može donijeti svakom horoskopskom znaku?

Ovan

Lilith ulazi u vaš sektor rada, zdravlja i rutine. To znači da možete postati iritirani zbog problema u svakodnevnom životu, na primjer, mjesto stanovanja neće biti ugodno ili će u stanu biti stalnih problema koji vas lišavaju normalne udobnosti.

Što se tiče posla, vjerojatno će doći do napetosti u timu ili može doći do malog skandala s nekim od kolega. Obratite pažnju na svoje zdravlje – moguće su vam psihosomatske bolesti, kao i poteškoće sa spavanjem ili prehranom (alergije na hranu, svrbež kože).

Savjet: Pokušajte prilagoditi svoju dnevnu rutinu, pravilno se hranite i vodite zdrav način života. Bolje je odreći se loših navika. Budite oprezni pri zapošljavanju zaposlenika ili bilo kojeg drugog osoblja, mogli biste biti prevareni.

Bik

Lilith ulazi u vaš sektor ljubavi, sreće i djece, što znači da možete imati neku aferu (uredsku romansu) ili sumnjivu vezu. Općenito, može vam donijeti radost i zadovoljstvo, ali vas uplašiti nekom vrstom tabu teme.

Što se tiče djece, ona mogu imati zdravstvenih problema i morat će češće odlaziti liječniku, pregledavati se i testirati. Osim toga, vaše dijete može imati svakodnevnih problema, na primjer, vaš sin će se vratiti k vama zbog razvoda.

Savjet: zadubite se u temu vlastite sreće i vidite što je sada vaša kušnja i zašto je se bojite. Ovladajte nekim neobičnim hobijem (numerologija, proricanje sudbine), dopustite si nešto što ste uvijek uskraćivali (iako ste potajno željeli).

Blizanci

Lilith ulazi u vaš sektor nekretnina, što znači da ćete se suočiti s nizom problema i stalnih problema vezanih uz nekretnine. Prvo, možete se odlučiti na sumnjivu prodaju ili kupnju stana, a mogu se pojaviti i nevolje u vašem stanu.

Drugo, možete sastaviti neke fiktivne dokumente za kupnju stana ili će biti nekih fiktivnih ili lažnih papira u prodaji stana. Također, u svakodnevnom životu mogu učestati neki kvarovi na opremi ili vodovodu, pojava plijesni, insekata ili glodavaca.

Osim toga, možete imati ozbiljan sukob s nekim od rođaka (s majkom, snahom ili kćeri), što u konačnici može prekinuti vaš odnos. Općenito, cijelo razdoblje sugerira da će vam stambena situacija predstavljati glavobolju.

Savjet: pazite na dokumente koje sastavljate i potpisujete u vezi sa svojim domom. Održavajte higijenu doma i za svaki slučaj ugradite protuprovalni alarm.