ROS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ČENDLEROVE SMRTI: Nije izustio NI RIJEČ, a njegov pogled sve govori (FOTO)

ROS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ČENDLEROVE SMRTI: Nije izustio NI RIJEČ, a njegov pogled sve govori (FOTO)



Dan nakon što je glumac Metju Peri pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, pojavio se u javnosti njegov prijatelj i kolega Dejvid Švimer, koji je glumio sa njim u “Prijateljima”, tumačeći ulogu Rosa Gelera. Mnogo toga doživjeli su na malim ekranima kao najbolji prijatelji, a prijateljstvo ih je spajalo i iza kamera.

Glumac Dejvid Švimer fotografisan je ispred svog doma u Njujorku, preuzimao je porudžbinu hrane, a kada je primerio fotografe, pozdravio ih je, vidno tužan, sa pogledom koji je rekao mnogo toga.

Metju Peri i Dejvid Švimer igrali su u “Prijateljima” od 1994. do 2004. sve vrijeme dok se snimala serija. Bili su zajedno i 2021., kada se okupila ekipa sitkoma.

2587127-dzenifer-dejvid-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Peri je glumio “Prijateljima” uz Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvida Švimera, Kortni Kok i Meta Leblanka. Pomenuti glumci spremaju se da objave zajedničko saopštenje povodom smrti prijatelja, koji je pronađen mrtav u đakuziju, u subotu uveče na svom imanju u Los Anđelesu.

“Teško im je zbog gubitka brata, jer Meti je bio njihov brat. To je jednostavno poražavajuće. Cela glumačka ekipa bila je bliska, slomljeni su, jer su bili zajedno u najboljim i najgorim trenucima”, poručio je insajder.

3672800-metju-peri-profimedia0816141634-ff

FOTO: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Pretpostavlja se da se glumac Metju Peri utopio u đakuziju, prvi rezultati autopsije nisu razotkrili uzrok smrti. Čekaju se rezultati toksikološke analize, ali to će vjerovatno potrajati neko vrijeme.