DO JUČER BILI SAIGRAČI, DANAS VELIKI NEPRIJATELJI: Barella ponizio Lukakua na najgori mogući način, navijači Intera oduševljeni (VIDEO)

DO JUČER BILI SAIGRAČI, DANAS VELIKI NEPRIJATELJI: Barella ponizio Lukakua na najgori mogući način, navijači Intera oduševljeni (VIDEO)



U jednom od derbija 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na Meazzi u samom finišu pobijedio Romu s 1:0, te se tako vratio na sami vrh Serije A.

Gol odluke zabio je Marcus Thuram u 81. minuti utakmice na odličan ubačaj Federica Dimarca. Inter je dominirao veći dio susreta, domaćin je imao 64 posto posjeda lopte, uputio je ukupno 17, pogodio i dvije prečke, a Roma uputila tek dva udarca. N

U šestoj minuti je prečku pogodio Hakan Calhanoglu sjajnim udarcem, a u 89. minuti i Carlos Augusto (ni ovaj pokušaj ništa nije zaostajao za onim reprezentativca Turske).

Ipak, u centru pažnje bio je Romelu Lukaku, kojem je ovo bio prvi povratak na Meazzu nakon što je ljetos napustio Nerazzurre. Navijači su ga dočekali pogrdnim transparentima, zvižducima i žestokim uvredama, a izgleda da slično nije prošao ni na samom terenu.

Naime, Belgijanac je shvatio gdje je došao još i prije početka derbija, kada je krenuo da pozdravi dojučerašnje saigrače, ali pravo poniženje mu je priredio Nicolo Barella.

Reprezentativac Italije odbio je pruženu ruku Belgijanca, čak mu se u jednom trenutku i nasmijao u lice. Lukaku je nakon toga bio van sebe, a slično je upravo on uradio Acerbiju, što mu je defanzivac domaćih dobrano zamjerio.

Da stvari budu još gore po njega, potrudila se i Vučica koja je izgubila meč bez ispaljenog metka, a sam Romelu i nije bio u nekoj prilici da zaprijeti dojučerašnjim saigračima.

Sukob na relaciji Inrer – Lukaku počeo je proteklog ljeta, kada se saznalo da Romelu tajno pregovara s Juventusom, omraženim rivalom milanskog velikana, a na kraju je ipak završio u redovima Rome. Navijači mu to nisu zaboravili, a očito i pojedini dojučerašnji saigrači…

Na tabeli vodi Inter s 25 bodova, Juventus je drugi s 23 boda, Milan ima 22, a Napoli 18…