Gradonačelnik Beograda: Gradski aparat mi je omogućio veću penetraciju u građane

Gradonačelnik Beograda: Gradski aparat mi je omogućio veću penetraciju u građane



Gradonačelnik Beograda na odlasku, Aleksandar Šapić, gostovao je jučer na televiziji Happy, gdje je pričao o tome kako vidi utjecaj koji je ostvario za vrijeme svog mandata, a zbog jedne se izjave isječak gostovanja brzo proširio društvenim mrežama.

Fokus razgovora bio je na tome kako mu je gradski aparat omogućio znatno veći utjecaj na stanovništvo grada. Šapić je to artikulirao izrazom “penetracija u građane Beograda”. “Naravno da mi je gradski aparat omogućio daleko veću penetraciju u čitavo stanovništvo i građane našeg grada i to sam na kraju krajeva i napravio”, izjavio je Šapić u emisiji.

Šapić je i ranije imao sličnih gafova. Tako je nedavno kritizirao ljude koji se voze sami u autima po Beogradu te je rekao kako je primijetio da u svakom automobilu sjedi samo jedna osoba.

“Obratite pažnju koliko imate vozača koji su sami u automobilu. Ja sam, jednom prilikom kad sam se sam vozio, brojao. Nisam mogao naći automobil gdje ima više od jednog vozača. Sve su to objektivni problemi…”, rekao je. Potom mu je voditeljica brzo odgovorila: “Ali, i vi sad kažete da ste se sami vozili…”, a po njegovom izrazu lica bilo mu je očito da je shvatio kako je nešto krivo rekao.

(Index.hr)