RONALDO POKUŠAO OBORITI VLASTITI REKORD U VISINI SKOKA: Pogledajte kako je završio (VIDEO)

RONALDO POKUŠAO OBORITI VLASTITI REKORD U VISINI SKOKA: Pogledajte kako je završio (VIDEO)



Snimak Cristiana Ronalda kako u Saudijskoj Arabiji pokušava oboriti vlastiti rekord skokom u vazduh postao je viralan na društvenim mrežama. Nekoliko godina kasnije, 38-godišnjak je pokušao da nadmaši svoj rekord, ali nije uspio.

Pokušava, ali ne prilazi ni blizu. Kako se može vidjeti na snimku, Ronaldo je skočio “tek” 2,23 metra.  Mjerenja koje je ostvario u dresu Reala protiv Manchester Uniteda 2013. (2,93 metra), zatim protiv Sampdorije u dresu Juventusa (2,56 metara) bila su nedostižna.

 

Portugalac je ove sezone u dresu Al-Nassra odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 18 golova uz devet asistencija. 

 

(Klix.ba)

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));