ANĐELA ĐURIČIĆ, TI SI? Sumorno podne u Šimanovcima RAZBILA neviđena scena – SAMO SE UVUKLA U SOBU

ANĐELA ĐURIČIĆ, TI SI? Sumorno podne u Šimanovcima RAZBILA neviđena scena – SAMO SE UVUKLA U SOBU

Drama se odvila, a potom završila. Scene su nas podsjetile na neke bivše takmičare. Od svađe, do grljenja, linija je tanka. U to nas svakodnevno uvjeravaju Miona i Ša.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su sa raspravom u kući Odabranih.

-Ti se opterećuješ tuđim komentarima. Šta sada: “Pitaj Makija” – rekla nje Miona. No, treba istaći da su Miona i Ša nakon drame i burne rasprave odlučili da u potpunosti spuste loptu i uplove u mirnu luku. Čini se da Miona na neki način slijedi put Anđele Đuričić koja je također imala slične promjene raspoloženja, zbog ljubanog rolerkostera koji je proživjela. Nakon što su imali dramu u kući Odabranih, Nenad Aleksić Ša legao je u krevet, te je tom prilikom Miona Jovanović sjela pored njega.

Njih dvoje su u nekoliko trenutaka samo ćutali, a ona ga je sve vrijeme grlila, te je po svemu sudeći u pitanju to što su uplovili u mirnu luku.

Kako će teći ovaj odnos ostaje nam da ispratimo, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku. No, moramo priznati da nas je ova scena podsjetila na pomenutu Đuričićevu, te smo se zapitali, da li je to Anđela ušetala u Bijelu kuću? Ipak, na nesreću njenih fanova, odgovor je odričan.