Oglasio se NAJVAŽNIJI član Janjuševe porodice – Najavljen SKANDAL ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad

Oglasio se NAJVAŽNIJI član Janjuševe porodice – Najavljen SKANDAL ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad

Aneli i Janjuš su se pre nekoliko dana konačno pomirili i sada javno, zvanično uplovili u emotivnu vezu u kojoj su, kako oboje tvrde, procvjetali.

Sada se oglasila i Janjuševa baka, kao najvažniji čla porodice koju on prije svega cijeni i poštuje njeno mišljenje. Ona je bila jasna o tome da Aneli ne bi prihvatila.

Prvi put otkako Janjuš učestvuje u rijaliti programima, oglasila se njegova baba Punimirka Janjušević, koja je bila iznenađenana saznanje da joj se unuk zaljubio, te da ima novu djevojku. Kako kaže, ne prati njegovo učešće u “Eliti”.

– Marko moj? Ja to ni ne stignem da gledam, Boga mi. Šta kažete, zaljubio se, ima devojku? On se zaljubljuje u njih deset – bez dlake na jeziku priča Janjuševa baba koja, po svemu sudeći, i dalje žali za bivšom snajom Enom.


Marko Janjušević JanjušFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– ‘Ajde, Boga ti, on se bio fino oženio, bio je baš blesav… Dobio je i dete i sve, ne znam šta sad radi – dodala je ona.

Na saznanje o Aneli imala je da kaže sljedeće:

– Aneli? Ja nemam pojma, stvarno, ne gledam otkad mi je muž umro, on je to non-stop gledao – iskrena je ona, a za kraj smo je pitali da li će prihvatiti Aneli ukoliko je Janjuš bude doveo u Prijepolje.


Aneli AhmićFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Onda je otkrila kako joj nije stalo do Aneli, zbog čega bi nastao skandal.

– Nek dođe, šta me briga, meni ništa ne čini. Šta me briga, Boga ti, ima Marko majku i oca, pa nek je vodi kod njih – poručila je Punimirka.