OVDJE SE TRENUTNO NALAZI MILJANA KULIĆ: Zaprijetila produkciji da im UZIMA PARE i to do OVOG ROKA

OVDJE SE TRENUTNO NALAZI MILJANA KULIĆ: Zaprijetila produkciji da im UZIMA PARE i to do OVOG ROKA

Takmičarka “Elite” Miljana Kulić rano jutros je napravila lom na imanju, zbog toga što je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola odveden u zatvor. Naime, Kulićeva je cijele noći polivala Čolića vodom, jogurtom i kečapom, a Zola je odveden u zatvor kako bi se odmorio i spasio od Miljane.

On je ovu vijest dočekao sa oduševljenjem, dok se Miljana razbjesnila. Nakon što je Zola odveden u zatvor, pokušala je da slomi prozor u dvorištu, ali je brzo odustala, kako ne bi bila kažnjena.

Kulićeva je tom prilikom otkrila i da joj je naredna uplata u četvrtak, te da će se zato suzdržati.

– Što ste ga odveli u zatvor? Da li je ovo psihološka igra? – pitala je Miljana, pa krenula da lomi staklo, ali je ipak odustala:

– A neću, nisam budala, dok ne uzmem pare u četvrtak neću. Zamislite, došli po njega, a prstom ga nisam takla. Odveli ga u zatvor da spava. Ovo je psihološka igra, da vodite nekoga u zatvor? – bjesnila je Kulićeva, koja smatra da nije prekršila nijednon pravilo Velikog šefa, te je i zaprijetila indirektno da će te pare za koje smatra da joj pripadaju i uzeti.

Ona je otišla do vešeraja, kao bi se smirila, dok je Zola uživao u zatvoru daleko od nje. Podsjetimo, Kulićevu sinoć nije mogao da smiri ni Nenad Macanović Bebica, koji je nedavno izgladio odnos sa njom. On je molio Miljanu da prestane i ne maltretira Zolu, ali je ona samo nastavila.

– Ovo je tek početak, za sve ono što mi je radio! – poručila je Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

(Izvor: Srbija Danas)