TREBAO MU NOVAC ZA SVADBU PA PRISTAO DA UBIJU DIJETE! Makedonski zatovorenici navodno pobjesnili, pitali monstruma ZAŠTO JE UBIO VANJU (14)…

TREBAO MU NOVAC ZA SVADBU PA PRISTAO DA UBIJU DIJETE! Makedonski zatovorenici navodno pobjesnili, pitali monstruma ZAŠTO JE UBIO VANJU (14)…

Zatvorenici u makedonskom zatvoru u Šutki ogorčeni su zbog monstruoznog zločina za koji su osumnjičeni Ljupčo Palevski i njegova grupa, odgovorni za svirepo ubistvo Vanje Đorčevske (14).

Osumnjičeni su zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali pritvorenici vidjeli, vrijeđali su ih i lupali im na rešetke! Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

Portal MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smješteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dete?“

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio:

– Trebao mi je novac za svadbu – rekao je Manev, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve – i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dvije kćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga kćerka nije.

Velibor Manev i glavnoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo su bili bliski prijatelji i imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo šutio.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Prije nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odjeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim

Priča se i o tome da je Palevski i gradio zgradu odakle je oteta djevojčica.

– Prema pisanju jednog lokalnog medija, Palevski i njegova građevinska firma UNA ENTERPRISE su zaista gradili zgradu u kojoj je Vanja živela. Prema istraživanju TV21 o popisu imovine, Palevski je takođe posedovao prostor od 20 kvadratnih metara u toj zgradi – rekao je Stojkovski.