Cijela dvorana u Beogradu vrijeđala hrvatskog košarkaša: SPIKER MOLIO NAVIJAČE DA PRESTANU

Cijela dvorana u Beogradu vrijeđala hrvatskog košarkaša: SPIKER MOLIO NAVIJAČE DA PRESTANU



Navijači domaćeg kluba nisu prijateljski dočekali hrvatskog košarkaša, koji se našao pod žestokim uvredama u prvoj četvrtini.

Nakon što mu je jedna lopta pobjegla izvan igre, s tribina se prema Hezonji gromoglasno počelo oriti: “Pi*** ustaška!” Brzo je reagirao službeni spiker i zamolio Delije da prestanu s uvredama.

Hezonja inače puno bolji tretman ima kod navijača drugog srpskog euroligaša, Partizana. Ovog se ljeta pisalo da bi hrvatski reprezentativac čak mogao i potpisati za Partizan, a prošle sezone je tijekom doigravanja u Euroligi, nakon velike tučnjave igrača u Madridu, bio jedini igrač Reala kojeg su navijači Partizana u Beogradu pozdravili ovacijama.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));