Eurosport proglasio Đokovića Hrvatom: U SRBIJI BIJESNI – EVO KAKO SU REAGOVALI

Eurosport proglasio Đokovića Hrvatom: U SRBIJI BIJESNI – EVO KAKO SU REAGOVALI

NOVAK ĐOKOVIĆ, najbolji srpski sportaš u povijest, proglašen je Hrvatom. To je napravila poznata sportska televizija Eurosport, izvještavajući iz Australije. Đoković se tamo sa suigračicama i suigračima iz reprezentacije Srbije priprema za United Cup, a ovako je o tome uz sliku srpske ekipe izvijestio Eurosport:

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>&quot;Novak Djokovic and his Croatian teammates&quot;<br>via <a href=”https://twitter.com/eurosport?ref_src=twsrc%5Etfw”>@Eurosport</a><br>No words.<br><br>Novak Djokovic met a Quokka and enjoyed a beach day at the stunning Rottnest Island on Thursday. <a href=”https://t.co/gBxnjeVYXh”>https://t.co/gBxnjeVYXh</a> <a href=”https://t.co/xee6v23CEe”>pic.twitter.com/xee6v23CEe</a></p>&mdash; C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) <a href=”https://twitter.com/CristinaNcl/status/1741017123089154085?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 30, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

“Novak Đoković i njegovi hrvatski suigrači pripremali su se za United Cup u Perthu.” Naravno, srpski mediji i Đokovićevi navijači naljutili su se na ovaj gaf.

(Index.hr)