VANJA ULAZI U “ELITU”! Reperova porodica OČAJNA, otac od Ša jedva izustio šta mu je na duši: “Ne znam da li bi to preživio”

VANJA ULAZI U “ELITU”! Reperova porodica OČAJNA, otac od Ša jedva izustio šta mu je na duši: “Ne znam da li bi to preživio”

Otac Nenada Aleksića Ša Zoran Aleksić Kiza otkrio je nepoznate detalje iz bračnog života svog sina i tiktokerke Vanje Aleksić, za koju smatra da nije ni bila za brak niti je podržala njegovog sina onda kad mu je najviše trebala.

Naime, Zoran se trudio da se ne miješa u njihov odnos, ali nakon svega sad jedva čeka da se Nenad zvanično razvede i stavi tačku na brak s Vanjom:

– Ne znam šta je bilo u njihova četiri zida, često sam viđao njega i njeno dijete, nju skoro nikad, rijetko su bili svi zajedno. To nije moglo u startu da uspije jer je razlika u poimanju braka njega i nje, ona je mlada, imam i drugu snaju mladu, pa se totalno drugačije nosi s tri sina i životom. Neću ništa ružno da kažem o Vanji, ali ona je smatrala da je brak to da nastavi da izlazi s drugaricama, a da on sjedi kući. Često su išli u Kraljevo, gdje ona izlazi, a Nenad sjedi kući s njenima. Ako je htjela da uživa u mladosti, nije trebalo da se udaje, vrlo prosto. Jedva čekam da se to na papiru završi, ma koliko surovo zvučalo. Boga molim da ne uvedu Vanju, ne znam da li bi to preživio, kad bi joj on oprostio sve, ne bi bilo fer, nadam se da se to neće dogoditi, ne bih volio. Nisam želio da se upuštam u priču, ali kad je ušao u “Elitu”, ostala je zategnuta priča oko razvoda, ona je trebalo da ga podrži, nijednom nije pomenula i rekla moj muž, nije se uopšte oglašavala. Namjerno sam gledao njene tiktokove, nigdje ga nije podržala, čak je neke blokirala kad su je pitali za njega. Vanja se nije javljala kad je otišla, kad je saznala da Nenad ulazi u rijaliti, tek tad se javila, poremetila ga je skroz, stalno ju je pozdravljao do momenta kad je 17. novembra bilo ročište za razvod i ona se nije pojavila. Drugoj snaji je navodno rekla da nije primila poziv, što nije moguće, nego nije htela da potpiše. Najviše ga je dotuklo što nije došla da ga vidi, to je najgore bilo.

Nenadov otac otkrio je i da nakon Vanjinog odlaska nije bilo moguće razgovarati sa reperom, već se njime bavila njegova majka Ljilja:

– Ša se uvijek naljuti kada mu nešto kažem, zato sam se klonio, ali kad god je udario glavom o zid. Mama Ljilja je bila tu i nije ni pogledala kako će reagovati, već mu je zaspala u lice. Ona je uvijek bila sa sinovima, i ja sam bio tamo, ali ona je bila loš policajac. Prodao je stan kada se oženio Vanjom jer ona ima dijete, stan je mali, htio je da kupi veći u Zemunu i najveća želja mu je bila da se ispuni kao otac, da svi žive zajedno. Međutim, jednog dana se samo spakovala i otišla iz čista mira. Kada se preselio sa prijateljima, nje nigde nije bilo, došla je do kraja. Kad je otišla, bio je jako loš. Bile su to neprospavane noći, danima je bio izgubljen. Tek kada je Jovanović nešto počeo sa Mionom, tada se javila Vanja da javno kaže da je prevarena žena.

Inače, ocu repera zasmetala je i činjenica da se Nenad oženio u Kraljevu, a ne u Beogradu:

– Nije mi jasno, da me neko ne razumije, da dečko iz Beograda, gradski klinac, ide u Kraljevo da se oženi u crkvi?! Pola njegovih prijatelja nije došlo zbog toga. Unuci me vraćaju u normalu kada sam pod stresom da Nenadu nije dobro. Šta god da uradi, on je moje dijete, naravno da mi je žao, mislim da nije zaslužio da ga život ovako ošamari. Na kraju krajeva, on je sam napravio svoje izbore. Nekako sam ga tretirao više kao prijatelja nego kao oca.

Otac Nenada Aleksića, Zoran, otkrio je šta misli o novoj djevojci svog sina, Mioni Jovanović, sa kojom je ozvaničio vezu.

– Miona je u redu sa mnom, sviđa mi se što je dobra prema mom sinu, slatka je prema meni. Voli lijepe žene pored sebe. Drago mi je da je zaštitio djevojku i pokazao nekim idiotima, kao što je Nikola Jovanović predsjednik, kako se ponaša prema ženama. Dok god je verbalno, dobro sam, samo nemoj da pretjeruješ, znaš koje su granice – rekao je Zoran.

Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića, uporedio je sina sa cimerkom Jovanom Tomić Mator, koja kao i on prolazi kroz razvod, i objasnio po čemu su njih dvoje slični.

– Mnogo volim Matoru, slična je mom Nenadu, kada je u vezi nije realna. Sve ovo sa ovom malom Anitom Stanojlović ju je rastrgalo, kao i Nenada, ali ne vrijedi, ne vide. Starica se trenutno naljuti, a kada joj se obrati, naljuti se kao da se niko ne tiče. Zato se plašim Nenadove reakcije u budućnosti kada je Vanja u pitanju, vidjećemo – rekao je Aleksić.

Srbijadanas